MAC’in En Çok Satan Kırmızı Ruju Ruby Woo

MAC’ in en çok satan kırmızı ruju: Ruby Woo!

Adeta bir Hollywood yıldızı olan MAC Ruby Woo kırmızı ruju, bir ortama girdiğinde dikkatleri hemen üzerine çekiyor ve görenleri anında kendine tutsak ediyor.

Yoğun, tam örtücülüğe sahip formülüyle dudakları ele geçiriyor ve 12 saat kalıcılık ile tüm gün boyunca etkisini sürdürüyor. Herkesin favorisi olması, tüm bakışları üzerine çekmesi ve cesur tarzı onu tüm zamanların en çok satan ikonik kırmızı rujumuz yapıyor.

Ünlü makyaj sanat yönetmeni Lyne Desnoyers, “MAC Ruby Woo‘nun evrensel boyutta kabul edilmiş bir tarzı var.” Diyor ve ekliyor: “Cesur, benzersiz ve biraz da küstah.”

Her ihtiyaca ve zevke yönelik 4 farklı doku tonuyla MAC Ruby Woo ailesi şimdi her zamankinden daha cesur. 1999’dan beri, Makyaj artistleri Ruby Woo rujunu ulaşmak istedikleri mükemmel ve cesur görünümleri yaratmak için kullanıyor.

MAC Ruby Woo Ailesi Genişliyor

Şimdi her üyenin sınırlı sayıda, farklı dokularda ve etkileyici bir ambalaj ile yer aldığı dünyaca ünlü ikonik koleksiyonu keşfedebilirsiniz. Makyaj Sanat Yönetmeni Desnoyer’s göre birden fazla kişiliğe sahip ikonik Ruby’s Crew Ailesi, hayalinizde tüm görünümleri baştan yaratmak için uyarlanabilir. Artık hangi MAC Ruby Woo‘yu nasıl seçeceğinize karar vermenin her zamankinden daha fazla ve eğlenceli   yolu mevcut.

Çok az makyaj ile veya hiç makyaj uygulanmadığında bile adeta bir yıldız gibi görünebilirsiniz.

Ruby Woo Ailesi ile asla ortalamanın altında görünmeyeceksiniz

Dört farklı YENİ dokusuyla (Retro Mat, Powder Kiss, Retro Matte Likit Ruj, Powder Kiss Likit Ruj) dudaklarını dilediğiniz ve hayal ettiğiniz cesur dudaklara dönüşüyor!

Dudaklara ihtiyacı olan nemi sağlarken, tazeler ve canlandırır. Aynı zamanda cesur ve ikonik bir görünüm sunar. Makyaj Sanat Yönetmeni Desnoyer’s göre ikonik MAC Ruby Woo ailesi sizi asla yarı yolda bırakmaz! MAC Ruby Woo ailesi bir ruj olmaktan çok daha fazlası; aynı zamanda kendini ifade etme şeklidir!

MAC Ruby Woo Kırmızı Ruj Fiyatı:

RETRO MATTE LIPSTICK 

ÖNERİLEN SATIŞ FİYATI: 155TL

RETRO MATTE LİKİT RUJ

ÖNERİLEN SATIŞ FİYATI: 169TL

POWDER KISS RUJ

ÖNERİLEN SATIŞ FİYATI: 169TL

POWDER KISS LİKİT RUJ

ÖNERİLEN SATIŞ FİYATI: 175TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.