Billie Eilish Yılın Kişisi Seçildi

Time Dergisi‘nin  En Etkili 100 Kişi listesine giren Billie Eilish, hayvan hakları aktivizmi adına yaptığı açıklamaları nedeniyle bu yıl PETA tarafından Yılın Kişisi seçilen en genç isim oldu. 12 yaşından beri vegan olan genç şarkıcı, Met Gala’da tasarımını giydiği modacı Oscar de la Renta’ya “Bundan sonra kürk kullanmaması” şartı koşmuştu.

Grammy‘de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish ile ilgili açıklamada bulunan PETA Başkan ​​Ingrid Newkirk, Billie Eilish‘in adımları ve bir kez daha deri, kürk ve ipek kullanımının artık sona ermesi gerekliliğine vurgu yapmasının değerine dikkat çekmişti. Newkirk, ünlü yıldızla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: Gezegenimizi hayvanlarla paylaşmak, vegan moda ve yemeklerle onlara daha içten yaklaşmak konusunda önüne çıkan her fırsatı değerlendiren Billie Eilish‘i kutluyoruz.

Geçtiğimiz aylarda ELLE Dergisi‘ne röportaj veren Billie Eilish, yakın zamanda değiştirdiği tarzı hakkında konuşmuştu. Amerikalı şarkıcı Billie Eilish, sosyal medya hesabından tenini açığa çıkaran fotoğraflar paylaştıkça pek çok takipçi kaybettiğini ifade etmişti. Billie Eilish, “Eilish tarzı” olarak görülen bol kıyafetlerden hiç vazgeçmemesini bekleyen hayranları için, “Hatıralara tutunuyorlar ve onlarla bağ kuruyorlar ama bu çok insanlık dışı.” şeklinde konuşmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.