Loreal Revitalift Filler Serisi Serum ve Kremi

Gündüz kremi, gece kremi, göz kremi ve serum içeren yeni Loreal Revitalift Filler Serisi ile dolgun görünen bir cilde sahip olabilirsiniz.

Yaşlanma karşıtı bakımın uzman markası L’Oreal Paris‘in yeni serisi Revitalift Filler cilt bakımının yıldız içeriklerinden Hyaluronik Asit içeren formülü sayesinde cildinize dolgun bir görünüm kazandırıyor. Gündüz kremi, gece kremi, göz kremi ve serumdan oluşan aile komple bir bakım rutini sunuyor, aynı zamanda cildi yoğun şekilde nemlendiriyor ve dolgunlaştırıcı etki sağlayarak yaşlanma belirtileriyle savaşıyor.

Revitalift Filler Yoğun Dolgunlaştırıcı Gündüz Kremi

Loreal Revitalift Filler Gündüz Kremi

Loreal Revitalift Filler Gündüz Kremi

Revitalift Filler Yoğun Dolgunlaştırıcı Yaşlanma Karşıtı Bakım’ın formülündeki yeni Mikro Dolgunlaştırıcı Hyaluronik Asit, Makro Hyaluronik Asit’ten 50 kat daha küçük yapısıyla kırışıklıkları doldurmaya ve cildin dolgunluğunu geri kazandırmaya yardımcı oluyor. Enjeksiyonlarda ilham alan formülü ile cildinize 10 yıl önceki dolgunluğunu geri kazandırıyor. Gündüz kremi aynı zamanda cildin gerginliğini ve sıkılığını arttırıyor, daha pürüzsüz bir cilt sunuyor.

Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Serum

Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Serumu

Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Serumu

Son zamanlarda cilt bakımının yükselen trendi, içerikleri ile ön plana çıkan ve yüksek etkinliğe sahip serumlar. Bu trende de bilimselliği ve inovasyonlarıyla ön plana çıkanlardan L’Oreal Paris, yeni Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Serumu ile yeni bir soluk getiriyor. L’Oreal Paris’in en yüksek Hyaluronik Asit konsantrasyonunu içeren Revitalift Filler %1.5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Serum, cildi belirgin bir şekilde nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor. Dermatologlar tarafından onaylanan dünyanın 1 numaralı yaşlanma karşıtı serumu, sadece 1 haftada genç ve dolgun görünen bir cilt sunuyor ve 6 haftada kırışıklık görünümünü %47 oranında azaltıyor.

Revitalift Filler %1,5 Saf Hyaluronik Asit Kırışıklık Karşıtı Serum, hızlı emilimi ve yağlı his bırakmayan dokusu ile tüm cilt tiplerine uygun bir bakım sunuyor.

 

L’Oreal Paris Revitalift Filler Gündüz Kremi, Gece Kremi, Göz Kremi İçin Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 204,9 TL

L’Oreal Paris Revitalift Filler Serum İçin Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 244,9 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.