Levis 2019 Yaz Koleksiyonunda Peanuts ile İşbirliği Yapıyor

Levi’s x Snoopy işbirliğinin geçen yıl yakaladığı başarının ardından, İlkbahar 2019 sezonunda Charles Schulz’un sevilen köpek karakteri Snoopy geri dönerken Peanuts ekibinin diğer üyeleri de ona eşlik ediyor. Charlie Brown, Linus, Lucy, Peppermint Patty gibi favori Peanuts karakterleri, Levi’s® klasiklerini içeren bir seriye eğlenceli bir yorum getiren jean pantolonlar, tişörtler, kapüşonlu sweatshirt’ler, trucker ceketler ve aksesuarlar da yer alıyor. Elbette, tıpkı Peanuts çizgi romanları gibi, zeka ve mizah bu stillerde de kendini gösteriyor. Örneğin, Snoopy desenli kanvas Levi’s® tote çantanın üzerinde “Totes” yazısı görülüyor.

Levi’s® ve Peanuts arasındaki bu sezonluk işbirliği doğal bir uyumu temsil ediyor. Amerikan kültüründe önemli bir yere sahip olan her iki marka, nesillerdir hayranları ile derin bir duygusal bağa ilham verirken California’nın körfez bölgesiyle güçlü bağlarını da sürdürüyor. Elbette, her iki marka da daima kaliteyi vurguluyor ama kendilerini asla fazla ciddiye almıyorlar. Bu gerçek sadece koleksiyonun grafik tasarımlarına değil yapısına da yansıyor. Örneğin, her denim parçasındaki benzersiz, canlı sarı etiketler ve jean’lerin tüm iç ceplerindeki sarı detaylar gibi. Günümüzün grafik desenlerle beslenen sokak giyimi trendine tam uyan grafik detaylar, Peanuts ve Levi’s® denince akla gelen iyimser ruhun odak noktası oluyor. Levi’s® Batwing logosunun üstünde uyuyan Snoopy, Peppermint Patty ve Marcie’nin “Girl Talk” kelimeleri üzerindeki sohbeti ya da tüm Peanuts ekibinin yer aldığı lazer desenli jean’ler… Bu koleksiyon çocuklardan büyükanne ve büyükbabalara kadar herkesi heyecanlandıracak.

Hani, bir şeyi yaparken o kadar keyif alırsınız ki, tekrar yapmak istersiniz, ya? 2018 yılındaki Snoopy işbirliğimizden sonra biz de böyle hissetmiştik. Peanuts ve bu kez Snoopy’nin yanı sıra arkadaşları ile çalışmayı sabırsızlıkla bekledik. Charles Schulz’un Peanuts karakterleri aracılığıyla insanlığı yansıtma şekline bayılıyoruz. Bu nedenle, bu insanlık ve mizah karmasını sürdürmek, bugünün ‘mem’ kültüründen sözcüklerle oynamak istedik.” – Jonathan Cheung, Levi’s® Global Tasarım Kıdemli Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.