LC Waikiki’den Yeni Yıl için 100 TL Altı Hediye Önerileri

LC Waikiki’den Yeni Yıl için 100 TL Altı Hediye Önerileri

Türkiye’nin global moda perakende markası LC Waikiki, yeni yıl coşkusunu ulaşılabilir fiyatlı ürünlerle kutluyor.  Çocuklar ve yetişkinler için hazırlanan yılbaşı temalı tasarımların yanı sıra, her zevke ve bütçeye hitap eden LCW Home Yeni Yıl Koleksiyonu evlere neşe ve enerji katıyor.

Yeni Yıl Koleksiyonları 29,99 TL’den başlıyor


Yılbaşında çocukların renkli dünyasına birbirinden sevimli karakterler ile eşlik eden LC Waikiki, 29,99 TL’den başlayan bütçe dostu koleksiyonunda yeni yıl ruhunu yansıtan kırmızı, yeşil, lacivert ve gri renkleri öne çıkarıyor. Tasarımlarda kullanılan kardan adam, geyik, çam ağacı, kar taneleri ve yılbaşı kurabiyesi gibi desenler miniklerin yeni yıl heyecanına eşlik ediyor.

Yetişkinler için tasarlanan koleksiyon ise yılbaşı ruhunu moda ile birleştiriyor. Bisiklet yaka ve kapüşonlu seçenekleri ile öne çıkan sweatshirtler, triko kazaklar ve pijama takımları eğlenceli tasarımları ile dikkat çekiyor. Nakış, ponpon detaylı bereler, şık atkılar ve soket çoraplar ise yılbaşı ruhunu tamamlayan aksesuarlar arasında.

14,99 TL’den başlayan fiyatlarla evinizi yeni yıla hazırlayın

LCW Home ürünleriyle yeni yıl ruhu, oturma odalarından sofralara kadar evin her alanında yerini alıyor. Bu döneme özel tasarlanan yeni yıl figürlü tabakları, bardakları, peçeteleri, masa örtüleri, önlükleri ve Amerikan servisleri ile  sofraları tamamlıyor. Evlerin atmosferini değiştirmek için tasarlanan, kokulu, altın rengi mumlar ise evleri ışıltılı bir başlangıca hazırlıyor. Ayakları sıcacık tutan panduflar ve yumuşacık bornozlar yeni yıl sıcaklığını yansıtırken, yılbaşı temalı kırlentler salonları yeni yıla hazırlıyor.

Kardan adam, geyik, kar tanesi, yılbaşı kurabiyesi gibi rengarenk desenler ile tasarlanan bütçe dostu tüm ürünler, LC Waikiki mağazalarında ve LC Waikiki internet mağazasında yerini aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.