Melda Parsak ile Haftalık Burç Yorumları

4 Aralık Güneş tutulmasıyla tohum atmaya başladık. 6-12 Aralık Haftasına ise hırslı motivasyonlu ve aldanmaya müsait bir enerji ile başlıyoruz. Fazlaca iyi niyet var gökyüzünde…

Para konularındaki endişelerimiz biraz daha devam ediyor ama çözüm bulma konularında da kendinizi güçlü hissedeceksiniz Perşembe Cuma günleri Mars Jüpiter karesinin etkileri yoğun olacak. Geçen sefer aynı açıdayken para piyasalarında olan karışıklığı doların artışını ve ekonominin nasıl bir anda tepetaklak olduğunu hep beraber deneyimledik. O yüzden Perşembe Cuma günleri dikkatli olmamız gerekiyor. Jüpiter işin içinde olduğunda para harcama konusunda büyük istek duyabiliriz. İnsan hakları ve mültecilerle ilişkiler konularında bir takım gerginlikler yaşayabiliriz.

Cumartesi Pazar günü gökyüzünde çok güzel enerjiler var. Eğitim başlangıçları ve yeni ilişkilere başlama konularında gökyüzü bizi destekliyor. Tutkularımız artıyor…

Mucize ve sevgi dolu bir hafta diliyorum…

Koç ve Yükselen Koçlar;

Ticari girişimler seyahatler yolculuklar ve umut konularında gündeminiz mevcut. Pazartesi Salı aldanma enerjiniz var. Haftanın genelinde çözüm ve çatışma enerjisi hakim. Zihinsel olarak kendinizi biraz değersiz hissedebilirsiniz fakat bu tamamen sizin kuruntunuz. Cumartesi ve Pazar günleri ticaret konularında karşınıza olumlu fırsatlar çıkacak. Hafta sonu seyahate çıkabilirsiniz. İnancınızı ve maneviyatınızı yükseltmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta ortak finansal kaynaklar sağlık, krediler konuları gündeminizde olacak. Salı günü gerçekleşecek olan Merkür Neptün karesi arkadaşlarınızdan gelen aldanmaları ortaya koyacak. Haftanın genelinde ilişkilerle alakalı bir takım kararlar alıp bunları uygulama konularında harekete geçeceksiniz. Para harcama konusunda dikkatli olmalısınız. Cumartesi ve Pazar günleri sizler için harika fırsatlar çıkabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler;

İlişkiler, hayat, hayatı sorgulama konularında gündeminiz olacak. Partnerle olan ilişkileri yönetmek çok önemli bu hafta. Pazartesi ve Salı günleri aklınız karışabilir. Özellikle partnerin ailesi konularında veya parter adayı varsa eylem değil gözlem yapmalısınız. Günlük hayatınızla alakalı koşturmaya devam ancak acaba yetişebilecek miyim diye kafanızda oluşan kaygıyı yok edin. Sağlık konularında beslenmenize dikkat etmelisiniz. Cumartesi Pazar günleri ticari faaliyetleri olan İkizler burçları için güzel fırsatlar kapıda…

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Geçen haftaki tutulma ile bu hafta gündeminizde günlük hayat, çalışma ve sağlık konularında yeni sayfa açmış olabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günü hayatınızda karmaşa hissedebilirsiniz. Bu hafta bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalısınız salgınlara açık olacaksınız bol bol vitamin alın sevgili Yengeçler. Hobiler, flörtler ve çocuklar konularında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Parasal konularda oluşacak yumuşak krizleri çözme konularında çok güçlü olacaksınız. Cumartesi ve Pazar günleri kendinizi harika hissedeceksiniz. Değişim dönüşüm dönemindesiniz endişelerinizi kafanızda büyütmeyin…

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

İş ve kariyer konularında acaba emeklerimin karşılığını alabiliyor muyum diye kafanızdaki soru işaretlerini sorgulayacaksınız bu hafta. Bu hafta özellikle Pazartesi ve Salı günleri spekülatif yatırımlar yapma konularında dikkatli olmalısınız. Hafta genelinde evinizi yuvanızı iyileştirme konularında ciddi istek duyacaksınız. İşyerindeki kıskançlıklardan dolayı biraz canınız sıkılabilir ama geçici. Cumartesi ve Pazar günleri eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceksiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar;

Çevresel koşullar nasıl ve ne olmalı, kardeşler kuzenler yakın akrabalar konularında tıkanıklıkları nasıl çözebilirim ? tüm haftanın gündeminde bunları çözme ile ilgili gökyüzü sizi destekliyor. Fakat zaman  zaman çatışmalar söz konusu olabilir. İş hayatınızda temponuz yüksek olacak. Cumartesi ve Pazar günleri partneri olmayanlar için aşk kapıda olanlar için ise romantik dakikalar yaşanabilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Finansal kaynaklar, beraber yapılan işler, yenilenme ve yeniden yapılanma konularında, basın yayın ve sosyal medya konularında çok güzel destekler var gökyüzünde. Sezgileriniz kuvvetli ve puslu olacak. Hafta boyunca fazla para harcama konusunda enerjiniz yüksek. Bu da aile bireyleriyle çatışmalara sebep olabilir. Ev ve yuva konularındaki değişim dönüşüm döngüsü devam ediyor. Önceliğinize ailenizi almalısınız. Cumartesi ve Pazar günleri gökyüzünde sizler için harika enerjiler var.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Artık ilişkinizdeki almış olduğunuz kararları uygulama zamanı. Parasal koşullarınızı iyileştirme konularında gündeminiz olacak. Biraz garantici davranmanız gerekiyor. Gayrimenkul konularında karşınıza fırsatlar çıkabilir. Aile bireyleriyle çatışmamaya gayret edin. Hafta boyunca kendinizi ifade etme anlatma konularında enerjiniz yüksek ama insanları ikna etmek için çok baskı uygulamamaya gayret edin. Cumartesi ve Pazar günleri hayatınızı yapılandırma konularında gökyüzü sizi destekliyor.

Yay ve Yükselen Yaylar;

1,5 senedir İkizler Yay aksında gerçekleşen tutulmalar ile hayatınızda yeni bir sayfa açtınız. Daha umutlu ve gayretli olacaksınız bu hafta. Gizli kapaklı işlerin ortaya çıkması söz konusu olabilir. İyimserliğinizi kaybetmeyin. Hafta boyunca ticari anlaşmalar iş anlaşmaları konularında hem fırsat hem de çatışma enerjisi mevcut. Parasal konularda çok hırslı olmayın. Hayata bakış açınız ve değer yargılarınız değişecek. Cumartesi ve Pazar günleri eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Aşk hayatınız flörtler, çocuklar ve maneviyat konuları gündeminizde. 1-2 hafta daha içe dönmek zihnimizi arındırmak spiritüel konulara yoğunlaşmak için çok güzel enerjiler var. Pazartesi ve Salı günleri biraz dalgın olabilirsiniz. Karar almamaya dikkat edin. Gerçekleştirmek istediğiniz şeyleri yapmak konusunda aşırı cesaretli ve atılgan olmayın. Biraz gözlem yapmakta fayda var. Dış görünüşünüzü değiştirmek için isteğiniz çok yoğun olacak.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Aile yuva taşınma ve yer değiştirme konuları gündeminizde. Çevrenizle çok konuştuğunuz ama aldanma enerjisi de çok yüksek gökyüzünde. Bu dönem borç para vermeyin alamazsınız. Toplumsal itibar ve kariyer konularında bir takım olumlu gelişmeler olacak. Kariyer ve kendinizi ifade etme konularında gökyüzü sizi destekliyor. Para ile ilgili kısa süreli zorlanmalarınız olabilir. Kadınlardan gelen bir takım psikolojik yaralanmalara çok açıksınız. Arkadaşlarınızın desteği çok yoğun olacak.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Yakınlarınız çevreniz kardeşler kuzenler konuları gündeminizde. Kariyerinizle ilgili yeni bir sayfa açma yeniden yapılanma konularında gökyüzü sizi destekliyor. Bu hafta aşırı iyimser olabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin ama bu hafta yeni girişimlerde bulunmayın. Para harcamaya çok meyillisiniz dikkat etmelisiniz. Hafta sonu kariyerle ilgili yeni fikirler imkanlar karşınıza çıkacak. Arkadaşlıklarınızla ilgili detoks yapmalısınız. Tutkulu olacaksınız.

 

Astrolog Melda Parsak Videoları için Tıklayınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.