Lacoste Polaroid 2021 İlkbahar Renkli Koleksiyonu

Lacoste ve Polaroid iş birliği ile 2021 İlkbahar Yaz sezonuna renkli bir giriş yapıyor. 17 Mart’ta piyasaya sürülen Lacoste Polaroid koleksiyonu ile hayatınızı renklendirmeye hazır olun.

Lacoste Polaroid 2021 İlkbahar Renkli Koleksiyonu

2021 yılında hayata kırmızı, yeşil ve sarı renkleri birleştiren Lacoste Polaroid koleksiyonuyla birlikte bakış açısını filtresiz, yakın plan ve geniş açılı olarak değiştiriyor. Lacoste  Polaroid koleksiyonu iyi hislere ulaşmak için cesur, renkli ve eğlenceli olmanın en iyi yolu.

Lacoste  Polaroid koleksiyonu ile keyifli hissedeceksiniz

Polaroid 80 yılı aşkın süredir canlı renkler ve sıcak tonlarda parlak şipşak filmler kaydediyor. Lacoste 2021 İlkbaharında bu efsanevi, renkli ve kültürel mirasın derinliklerine indi. Polaroid’ in 1963 yılında gerçekleştirilen ilk anlık filmindeki ünlü gökkuşağı logosundan esinlenen Lacoste X Polaroid koleksiyonu, yaratıcı markanın kendine özgü mavi, yeşil, sarı, turuncu ve kırmızı renkleri gökkuşağının etrafında toplanıyor.

Lacoste timsahı, klasik pololar ve kapüşonlular üzerinde, blok renkli arka planlar arasında konumlanırken, büyük şeritli polo elbiseler ve gömlekler, öne çıkan süper güçlü bir siluet oluşturuyor. Klasik tenis ayakkabılarındaki gökkuşağı çizgileri, şapkalar, saatler ve sırt çantaları hepsi bir bütün olarak Lacoste X Polaroid’ in yüksek enerjili sportif stilini yansıtıyorlar. Dikkatlice bakın ve timsahın sınırlı sayıda üretilen Polaroid 600 kamerası ile merkez sahneye çıktığını görün.

Lacoste Polaroid 2021 İlkbahar Renkli Koleksiyonu

2021 senesi yeni şeyler deneyimlemek için doğru zaman olduğuna inan Lacoste yalnızca Polaroid fotoğraflarının birleşmesiyle oluşan ilk reklam filmini çekti. Marsilya’da Iconoclast tarafından hem doğal hem de flaşlı ışıklandırmada dansçıların ve patencilerin hareketli anları ölümsüzleştirildi. Her hareketleri tek tek karelenip yapboz gibi bütün bir görüntü haline getirildi. Koleksiyondaki karakteristik Polaroid gökkuşağı spektrum ve Lacoste parçalarıyla birleşen her kare, neşe, cesaret ve özgürlüğe bir övgü niteliğindedir.

ANAHTAR ÇIKARIMLAR

Lacoste Polaroid koleksiyonu 17 Mart 2021’ den Lacoste mağazalarında satışta.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.