KENZO The Denim Boke Flower Koleksiyonu

KENZO Artistik Direktörü Nigo’nun 2022 İlkbahar Yaz koleksiyonu için limitli sayıda tasarladığı üçüncü kapsül koleksiyonu “The Denim Boke Flower”, Beymen’lerde ve  8 Mayıs’a kadar Beymen İstinyePark’a kurulan özel KENZO Pop Up Butiği’nde moda severlerle buluşuyor.

KENZO The Denim Boke Flower Koleksiyonu

 

KENZO, markanın Artistik Direktörü Nigo tarafından 2022 İlkbahar Yaz sezonu için hazırlanan kapsül koleksiyonlar serisinin üçüncüsünü tanıttı. Nisan ayında dünya çapındaki flagship mağazalarda satışa sunulan ürünler, Nigo’nun Eylül 2021’de  KENZO Artistik Direktörü olarak atanmasından bu yana hazırlanan en kapsamlı kapsül gardırobu olma özelliği yaşıyor. Üçüncü kapsül koleksiyon denim etrafında dönüyor. Nigo koleksiyonda, kendi tasarım geleneğinde önemli bir yer tutan Japon denimini yeniden yorumlarken, modaevine geldiğinde tasarladığı KENZO Boke Flower ile birleştiriyor. Kadınlar için sekiz, erkekler için yedi parçadan oluşan koleksiyon, denimin doğası gereği unisex olarak tanımlanıyor. Denim bluz ve ceketlerin sırtlarında, denim pantolon ve eteğin ceplerinde boke logosu işleme olarak yer alıyor. Yama cepli üstler, oversize tişörtler ve cep detaylı rahat tişörtler kapsülün temel ruhunu yansıtıyor. Koleksiyon, gri ve beyazın nüası ile denimin otantik mavisinde korunuyor.

KENZO The Denim Boke Flower Koleksiyonu

 

KENZO İlkbahar Yaz 2022 Kapsül Koleksiyonları, Nigo’nun modaevindeki uygulamasının temelindeki felsefeyi somutlaştırıyor; geçmişin bilgeliğine bağlı gelecek için alansal gardırop sunuyor. Her seri, markanın kurucusu Kenzo Takada’ya saygıyla, onun mirasının anahtarı olan doğal elementler fikri etrafında dönüyor. Nigo, Japonların flora ve fauna duyarlılığından, sembollerin ve duyguların göstergeleri olarak yararlanıyor.

Tüm dünyada sadece seçili mağazalarda satışa sunulan KENZO The Denim Boke Flower Koleksiyonu’nu  gardırobunuza eklemek için Beymen’leri ve 8 Mayıs’a kadar Beymen İstinyePark’ta ki  KENZO Pop Up Butiğini ziyaret etmeyi unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.