JLo for Guess güneş gözlüğü modelleri

Moda ikonlarından Jennifer Lopez’in stil sahibi kadınların beğeniyle takip ettiği Guess için hazırladığı özel güneş gözlüğü koleksiyonu, kendine güvenen ve feminen çizgisini vurgulamak isteyen kadınlar için tasarlanan koleksiyon 2 model ve 5 farklı renk kombinasyonundan oluşuyor.

Her dönemin en dikkat çekici marka ve koleksiyonlarını tarz sahibi kadınlarla buluşturan Morhipo, şimdi de çok özel bir koleksiyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Amerikan giyim ve aksesuar markası Guess’in dünya yıldızı Jennifer Lopez iş birliğiyle hayata geçirdiği güneş gözlüğü modelleri JLo for Guess, Türkiye’de ilk kez ve sadece Morhipo.com’da %35 indirimle tüketicilerle buluşuyor.

Her tarzdan kombinin en göze çarpan parçası olmayı başaran güneş gözlükleri, Guess’in JLo for Guess koleksiyonunda yeniden anlam kazanıyor. 2 model ve 5 farklı renk kombinasyonundan oluşan koleksiyon, cesur, ışıltılı ve benzersiz tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Morhipo, JLo for Guess güneş gözlüğü modelleriyle tarzına güvenen ve feminen tarzıyla göz kamaştırmak isteyen kadınların ilk durağı olmaya hazırlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.