BEYMEN, tüm özel gün alışverişlerinde olduğu gibi Babalar Günü’nde de dünyaca ünlü markaların en yeni casual ve klasik tasarımlarından şık ayakkabı ve çanta modellerine, niş parfümlerden teknolojik ürünlere ve zengin aksesuar çeşitlerine uzanan farklı kategori ve fiyat aralıklarındaki sayısız seçenekleri ile hediye alışverişin tek adresi olmaya devam ediyor.

Stiline Önem Veren Şık Babalar İçin

BEYMEN’de modaseverlerle buluşan dünyaca ünlü markaların en seçkin hazır giyim koleksiyonları bu Babalar Günü’nde de babasını sevindirmek isteyenlerin ilk tercihi olacak. Modern erkeklerin ihtiyaç duyduğu tüm ürün gruplarını kapsayan, fonksiyonel, rahat, farklı doku ve tarzlardaki tasarımlarıyla özgür kombin seçenekleri sunan BEYMEN Collection, klasik stil sahibi babalar için dünyaca ünlü sartorial markalar Isaia, Kiton, Zegna; en seçkin hazır giyim koleksiyonları ile Paul Smith, Brunello Cucinelli, Etro, Balmain,Tom Ford, Neil Barrett’ın da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların en yeni koleksiyonları sayısız hediye seçenekleri ile BEYMEN’de sizleri bekliyor.

Rahatlıktan Vazgeçmeyen Babalar İçin

Sokak modası ve klasik giyim kodlarını güncelleyen Academia, polo yaka tshirt seçenekleri ile Isaia, BEYMEN Collection, Corneliani, Canali, Zegna, Sandro ve Altea, sezonun vazgeçilmezi desenli gömlekler için Amiri, Etro, Versace, Valentino ve Saint Laurent rahat olmayı tercih eden babalar için ideal hediye seçenekleri ile BEYMEN’de…

BEYMEN Collection, Academia, Dolce Gabbana, Balmain, Dsquared2, Etro, Off White, Valentino, Fedeli, Paul Smith gibi pek çok markanın BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresindeki marin temasından tropik çiçeklere, geometrik art deco desenlerden egzotik tasarımlara uzanan geniş renk ve desen seçeneklerindeki mayo seçenekleri ile babanızın tatil stilini tamamlayabilirsiniz.

Ayakkabı ve Çanta Tutkunu Babalar İçin

Henderson, Bontoni, Barrett, Magnanni, Tod’s, Santoni, Alexander McQueen, Balmain, Valentino Garavani, Tom Ford, Salvatore Ferragamo’nun aralarında yer aldığı dünyaca ünlü markaların BEYMEN’lerdeki 2021 Yaz koleksiyonlarında yer alan birbirinden şık ayakkabı ve çanta modelleri arasından hediye seçiminizi yaparak babanızın şıklığını tamamlayabilirsiniz.

Parfüm Seven Babalar İçin

Etkileyici notaları ve göz alıcı şişeleriyle BEYMEN’lerde exclusive olarak satışa sunulan Creed, Memo Paris, Byredo, Amouage, Parfums De Marly’in aralarında yer aldığı dünyaca ünlü niş parfüm markalarının en yeni parfümleri ile babanıza her kokladığında sizi hatırlatacak bir hediye verebilirsiniz.

Aksesuar Tutkunu Babalar için

Aksesuar seven babalar için Bottega Veneta, Etro, Saint Laurent, Paul Smith’in yeni sezon koleksiyonlarındaki birbirinden şık şal, kravat ve mendil alternatifleri, BEYMEN Çanta’nın cüzdan kemer setleri ve fonksiyonel çantaları, Grevi ve Doria’nın hasır şapkaları; Dsquared2, New Era, Academia, Balmain ve Valentino’nun logolu kasketleri; Aida, Boga, Thompson, Tateossian, Babette Wasserman ve Begum Khan’ın göz alıcı kol düğmeleri, Boga, Tateossian ve Aida’nın deri, gümüş ve doğal taş bileklikleri ile babanızın kalbini bir kez daha fethedebilirsiniz.

Teknoloji Tutkunu Babalar İçin

Çağın yüksek teknolojisini üstün tasarımlarla buluşturan Transparent Speakers, Lexon ve Ultimate Ears bluetooth hoparlörler, Fuji, Polaroid ve Leica fotoğraf makinaları, Jaybird ve Behringer kulaklıklar, Lexon şarj üniteleri arasından hediye seçiminizi yaparak babanızı sevindirebilirsiniz.

Babalar Günü hediyenizi, BEYMEN mağazalarından, www.beymen.com adresinden ve BEYMEN uygulamasından seçebilir, BEYMEN Adrese Teslim Servisi ile Türkiye’nin neresinde olursa olsun en hızlı şekilde babanıza ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz 444 4 700’ü arayarak ya da whatsapp üzerinden hediye seçimleriniz için BEYMEN Hediye Danışmanları’ndan destek alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.