Harley Davidson Sert ve Asi Adımlar

Kış aylarında en tarz kombinlerinizi Harley Davidson botları ile tamamlayın. Şık, modern ve özgür tasarımıyla dikkat çeken ve her tarza uyum sağlayan Harley Davidson botları ile kışa sağlam adımlar atın.

Harley Davidson’un asi ve modern çizgilerle dikkat çeken botları, zamansız ve özgür ruhuyla bu kış da sizleri bekliyor. Klasik modellerinin yanı sıra özel tasarım Harley Davidson botları, her tarza ve kombine benzersiz bir şıklık katıyor.

Her Tarza Uygun Modeller

Yıllara meydan okuyan postal şıklığını yansıtan Harley-Davidson’ın Tums modeli bu kış da sizinle. Tums botlar, siyah deri ve sert görünümü ile deri etekler ve renkli triko kazaklarınızın tamamlayıcısı olacak. Gladis, Ricketson ve Balsa modelleri ise yoğun metal detaylarıyla tüm dikkatleri üzerine çekecek. Harley-Davidson’ın sadeliği metal tokalarla zenginleştirdiği Chalmers ve Sennet modelleri ve ayrıca bağcıklı çizme modeli Tiny, ile kış aylarında sıcaklık, konfor ve şıklığı bir arada bulacaksınız.

Erkek Bot Modelleri ile Kendi Tarzınızı Yakalayın

Eskimeyen tarzı ile günlük hayatta sportif bir şıklık yakalamak isteyenlerin adresi olan Harley-Davidson erkek bot modelleri ise özgür ve asi bir imaj yaratmak isteyen erkeklerin tercihi oluyor. Metal detaylarla daha sert bir görünüm kazanan Dalaview, Brake Light, Brake Buckle, Millo, Ricketson, Lovall Wp, Carter ve Jimson Zip modelleri ile Harley-Davidson benzersiz bir tarza sahip olmanızı sağlıyor.

Harley Davidson botlar, % 30 indirimle 349 TL’den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.