Gratis Kış Serisi Duş Jelleri 15 TL den başlayan fiyatlarla

Bee Beauty’nin Ocak ayı itibariyle Gratis mağazalarında ve Gratis.com’da satışa sunulan ürünleri arasında 6 farklı seçeneği bulunan Times Deodorant Serisi ve 3 farklı seçeneği bulunan Kış Serisi Duş Jelleri yer alıyor.

Bee Beauty Times Deodorant Serisi, farklı aromaları ve ferah kokuları ile uzun süre kalıcılık sağlayan 6 farklı üründen oluşuyor. Seride yer alan Divine Times Deo Sprey, narenciye ve çiçek kokularından; Glamorous Times Deo Sprey, odunsu ve çiçekli kokulardan; Luxurious Times Deo Sprey, baharat ve narenciye kokularından; Mystic Times Deo Sprey, çiçek ve meyve kokularından; Oriental Times Deo Sprey, oryantal ve odunsu kokulardan, Paradise Times Deo Sprey ise meyveli ve egzotik kokular içeriyor. Bee Beauty Times Deodorant Serisi’nde yer alan ürünler 13 TL’lik satış fiyatı ile yalnızca Gratislerde bulunuyor.

Bee Beauty’nin Kış Serisi Duş Jelleri ise vücudun derinlemesine temizlenmesini sağlarken cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı oluyor. Cilt onarıcı özelliği bulunan Pentenol içeren formülü sayesinde de cildi yumuşatan Bee Beauty Kış Serisi Duş Jelleri, Snowflakes Lovers, Winter Garden ve Cool Touch ürünlerinden oluşuyor. Canlandırıcı kokuları ile dikkat çeken Bee Beauty Kış Serisi Duş Jelleri, 15 TL’lik fiyatı ile raflardaki yerini aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.