Hafta ortasına kadar iş aşk ve para konuları olumlu sonuçlanacak

Astrolog Melda Parsak

Astrolog Melda Parsak

Bu hafta özellikle Pazartesi ve Salı günleri gökyüzünde müthiş güzel açılar var. Ekonomi ve siyaset alanlarında sürpriz beklenmedik stratejik kararlar alabilirsiniz. Hafta ortasına kadar iş, aşk ve para konularındaki hamlelerinizde olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Hafta ortasından sonra takıntı yaptığınız ve bir türlü aşamadığınız şeyleri tamamlama ve çözme şansı bulabilirsiniz.

Tembellik yapmak yok bu hafta bolca hareket etmelisiniz. Hareket bereket getirir. Her hareketinizde olumlu sonuçlar alıp, evrenin size sunduğu şans ve fırsatların size nasıl güzel döndüğünü göreceksiniz.

 

Pozitif düşünün istikrarlı hareket edin bolca çalışın mucizeler sizinle olsun…

Koç ve Yükselen Koçlar;

Bu hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri finansal kaynaklarınız maddi değerleriniz ve para konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından sonra kısa seyahatlere çıkabilir, yakın çevrenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar;

Bu hafta odağınızda kendiniz güzelliğiniz bakımınız olacak. Partnerinizle olan iletişiminizde “ben” i ön plana çıkarmamaya dikkat edin. Perşembe Cuma bütçe planlaması yapmak durumunda kalabilirsiniz. Dostlarınızla bir araya gelip keyifle vakit geçirebilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu hafta psikolojiniz iç dünyanız ve spiritüel konularla ilgili çok güçlü olacaksınız. Dış görünüşünüzü güzelleştirebilir, finansal kaynaklarınızı artırma konusunda girişimlerde bulunup, olumlu sonuç alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

Bu hafta sosyal çevrenizle bol bol vakit geçirip, sosyal sorumluluk projelerine destek verebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri hastane işleriniz varsa bunları kolaylıkla halledebilirsiniz. Meditasyon ve içsel çalışmalar çok iyi gelecektir.

Aslan ve Yükselen Aslanlar;  

Bu hafta iş ve kariyer konularında bir takım zorluklar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Perşembe ve Cuma günleri toplantılara katılabilir, sosyal çevrenizle bolca vakit geçirebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye yönelmelisiniz.

Başak ve Yükselen Başaklar;  

Seyahatler, yurt dışı ve eğitim konuları gündeminizde olacak. Bu dönemde kendinizi geliştirmeye eğilebilir, kişisel gelişim konularında eğitimlere katılabilirsiniz. Partnerinizle biraz gergin konuşmalar yaşayabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Teraziler;  

Bu hafta partnerden gelen parasal kaynaklar, ödemeler, vergiler konularında  gündeminiz mevcut. Bu konuyu geliştirmek değiştirmek isterseniz evren size destek verecek. Hafta sonu yeni iş fırsatları konusunda şans sizden yana olacak.

Akrep ve Yükselen Akrepler;

Bu hafta gündeminizde ikili ilişkiler ve ortaklı yapılan işler olacak. Partnerinizle aranız çok iyi olacak. Hafta sonu küçük bir seyahate çıkabilir bu seyahat sonucunda kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yaylar;

Bu hafta gündelik rutinleriniz ve sağlıkla ilgili konular var gündeminizde. Evinizde hayatınızda her neyi değiştirmek isterseniz bunu kolaylıkla yapabilir, değişim dönüşümü keyifle başlatabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

Bu hafta gündeminizde aşk, çocuklar  şans ve fırsatlar olacak. Sanatsal yetenekleriniz artıyor. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları ve sözleşmeler için gökyüzü sizi destekliyor.

Kova ve Yükselen Kovalar;

Bu hafta gündeminizde ev ve tadilat konuları var. Finansal yatırımlarla alakalı fırsatlar karşınıza çıkabilir. Çocuklarınızla çok keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Rutin gündelik işleriniz artabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar;

Bu hafta bol iletişimli bol keyifli evinizde bolca değişiklik yapacağınız bir hafta olacak. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Sürpriz bebek haberleri alabilirsiniz veya hiç ilişkisi olmayan Balıklar uzun kalıcı bir sevgili yapabilirsiniz.

 

Astrolog Melda Parsak’ı Takip Etmek için TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.