Guess Activewear 2022 İlkbahar Yaz koleksiyonu

Guess Activewear 2022 İlkbahar Yaz koleksiyonu, zahmetsiz şıklığın ve doğallığın kendinden emin bir yansıması. Koleksiyon, hem feminen hem de teknik açıdan ihtiyaçları karşılayan, tüm gün giyilebilen parçalarla GUESS kadınına şık bir işlevsellik vadediyor. GUESS erkeği ise modern retro detaylarla zenginleştirilmiş yüksek performanslı giysilerle plaj mevsimine hazır.

Guess Kadın

guess

Yeni Moda, Doğallık

Şık takımları ve teknolojiyle uyumlu tarzı, doğadan esinlenen desenlerle zenginleştiren bu zarif tema, doğa ve kenti bir araya getiriyor. Dikişsiz giysiler, taytlar, tulumlar ve eşofmanlar bu temanın kilit parçaları. Doğal pigmentlerden gelen zerdeçal, kırmızı yaprak, okyanus adaçayı ve çam renklerinden oluşan sakinleştirici paleti, kabartmalı jakar, dalgıç, mikrofiber ve pamuklu kumaşlara sıcaklık katıyor. Zarif ve şık parçalar, incelikli ve minimalist bir tarzı yansıtan rafine bir çekicilik yaratıyor. 

Gökkuşağının Ardında

Coşkulu doksanlardan ilham alan bu tema, parlak renkleri sade ve temiz bir estetikle birleştiriyor. Soyut çiçek baskılar ve yumuşak odakların hakim olduğu crop toplar, şortlar, tişörtler ve anoraklar aktif tarzı yansıtan ayrıntılarla zenginleştirildi. Kendinizi iyi hissettirecek renk paleti, pastel renkleri ve soluk tonları yoklayarak cesur neon dokunuşlarla tamamlanıyor. Yumuşak mikrofiber, pamuklu scuba, file ve bu sezonun yenisi olan scuba naylonundan yapılmış parçaların rahat hatları şık görünümüzü tamamlıyor.

 Gençliğin Yükselişi

Yeni nesil burada ve kendini kanıtlamaya hazır! Bu neşeli tema, hem eskilerin hem de gençlerin spor tarzını bir arada sunuyor. Baskılar, zincirler ve fitil detaylarıyla zenginleştirilen dış hatlar modern ve canlı bir görünüm yaratıyor. Favori parçalar arasında eşofmanlar, şortlar, kısa taytlar ve spor ceketler öne çıkıyor. Enerjik renk paleti, yaz esintili leylak, pembe ve doğal tonlarla birleşiyor. Rahat ve büyük bedenlerle ince bir salon stili yaratılırken, şık scuba kumaşlar da rahat bir zarafet sağlıyor.

Guess Erkek 

 

Kent Plajı

Kaliforniya ruhundan esinlenen bu saf tema ile şehrin karmaşasından kurtulun. Modern ve doğal cazibesiyle dikkat çeken hatlar, plajda geçirilen günler, yoga seansları ve güneşlenme saatleri için ideal. Açık fundalar, okyanus mavisi ve kırmızı vurgulardan oluşan palet, kamuflaj varyasyonları, farklı renklerde çizgiler ve yansıtıcı detaylarla birleştiriliyor.  Streç kumaşlar, jakarlı logolu şeritler, scuba ve teknik polyester pamuk, yüksek performans sağlıyor.

 Günün Son Maçı

Üniversite tarzından ilham alan ve teknolojik dokunuşlarla donatılan bu modern-retro tema, gün batımında basket oynamak ve şehirde gezintiye çıkmak için ideal. Çivit mavisi, funda grisi ve koyu leylak renginin yumuşak ve pastel tonları, parlak yüzeyler ve zıt renkli fermuarlarla tamamlanıyor. Göze çarpan büyük logolar, şeritler, çıkarılabilir yakalar ve Guess baskıları, kusursuz bir siluet ve abartısız bir stil yaratan konforlu ve şık bir görünüm sunmak için Punto Milano kumaş, naylon streç kumaş, scuba kumaş ve Fransız havlu kumaşıyla bir araya geliyor.

 Kaliforniya Sıcağı

 Kaliforniya maceralarına hazır bu yetmişler esintili tema ile yaz hiç bitmeyecek! Modern vurgularla, yansıtıcı detaylarla, tropik ve logo baskılarıyla, neon bantlarla ve folyo kaplamalarla zenginleştirilmiş, basketbol havasının da hakim olduğu bir plaj voleybolu deneyimi hayal edin. Kolaylıkla çantanıza atabileceğiniz, doğal hatlarıyla öne çıkan eşofmanlar da olmazsa olmaz. Soluklaştırılmış parlak ve neon renklerden oluşan palet güneşlenmiş görüntüsü katarken, ince pamuk fitil, şantuk, naylon ve scuba kumaşları ise yüksek performans ve hafiflik sağlıyor.

Renkler: Zerdeçal, kırmızı dallar, okyanus adaçayı, leylak rengi, ağlayan çam, pembe, fluo, şeftali, deniz mavisi, nane. Erkekler için: Funda grisi, çivit mavisi, beyaz, koyu leylak, okyanus mavisi, kırmızı, açık funda.

Desenler:Doğadan esinlenen desenler, büyük logolar, dijital baskılar, çiçekler, dalgalar, zincir, jakar. Erkekler için: GUESS logosu, kamuflaj çeşitleri, logo şeridi.

Kumaşlar: Kabartmalı jakar, scuba, mikrofiber, pamuk, scuba naylonu, ağ. Erkekler için: Şantuk, pamuk fitil, scuba, Fransız havlu kumaşı, streç naylon, teknik polyester pamuk, Punto Milano.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.