GUESS 2022 Sonbahar Kış Aksesuar Koleksiyonu

GUESS 2022 SONBAHAR-KIŞ Aksesuar koleksiyonunda renkler, şıklık ile buluşuyor!

Bu sezona; şıklığı hissettiren renkli gösterişli aksesuarlar, süper yumuşak suni kürkler, zarif vegan deri çantalar, ultra göz alıcı clutch çantalar, kalın zincirli omuz çantaları ve bol rock ’n’ roll ruhu ile eğlenceli ve rahat bir çekicilik damgasını vuruyor.

Sonbahar ve kış kıyafetlerine taze bir dokunuş katacak canlı şeker tonlarında croco çantalar, omuz çantaları ve miniler olmazsa olmaz parçalar olarak yerlerini alıyor. Uyumlu kayışı, büyük boy zincir detayları ve büyük pullu croco deseniyle ayçiçeği sarısı mini çanta bu sezonun favorisi. Ayrıca karşı konulmaz mini el çantası, mini flap çanta ve mini bucket çantalar da dikkat çekici parçalar arasında. Mini çanta trendi; nefis detaylar, güzel kumaşlar ve çeşitli aksesuar ve tonlarla yeni bir soluk getiriyor.

Göz kamaştırıcı bir renk patlamasında, tote çantalar, el çantaları, kısa omuz ve kapaklı çantalar, canlı mücevher tonları, pop renklerde geometrik baskılar, logo baskısı ve croco dokularıyla güçlü stillerin vazgeçilmezleri olacak. Çok renkli G Cube ve deboss şakayık baskılar favoriler arasında yer alırken, kapitone yüzeyler güçlü yükselişini sürdürüyor. Macenta, gül, deniz mavisi, sarmaşık yeşili, sarı ve gece mavisinden oluşan kendinden emin bir palet, göz alıcı logo detayları, vintage esintili metal horse-bit detayları ve zincirleri ve yükseltilmiş etiket ve sap süslemesi ile tamamlanıyor.

Bu sezon rahat bir görünüm için, aksesuarlar mükemmel bir son dokunuş sağlıyor. Sırt çantaları, tote çantalar, omuz çantaları, büzgü ipli çantalar ve modaya uygun çerçeve clutch çantalar, kamuflaj kürk, dokuma süet, zincirli vegan deri, eğlenceli tüvitler, sıcacık kürklü süetler ve leopar ve zebra tüylü deriler ile soğuk aylara vahşi bir tarz getiriyor. Soft pembe, gül ağacı, ten rengi, çikolata, merlot, siyah ve taş renginden oluşan lezzetli bir palet, zarif ve şık bir görünüm vadediyor. Süet püsküller, antik bronz aksesuarlar, kalın zincir kayışlar ve göze çarpan logo kaplamalarıyla detaylandırma ön plana çıkıyor.

Bu sezon, parti ışıltılı aksesuarları ve metalik çılgınlığı ile birlikte şenlikli bir rock şıklığı vurgulanıyor. Kalıp çantalar, kapaklı clutch çantalar, tote çantalar, hobo çantalar, çerçeveli clutch çantalar, kapaklı kutu çantalar ve zarif gece çantaları modern şıklıkla buluşuyor. Metalik piton, payetli tüvit, kapitone, egzotik suni kürk, kadife, metalik croco ve parti payetler renk paletindeki bronz, erik, grafit, kalay, pembe piton, sarmaşık yeşili ve çikolata tonlarının çekiciliğini artırıyor. Kalın metalik aksesuarlar, pırıltılı detaylar, G asma kilit ve GUESS logosuyla yeniden keşfedilen klasikler, baştan çıkarıcı ve şık GUESS stiliyle hayat buluyor.

GUESS Haberleri İçin TIKLAYINIZ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.