Gap Erkek Koleksiyonu’nda yaz aylarının sade ve kurtarıcı parçalarından t-shirtler farklı modelleriyle stil sahibi babaların ve baba adaylarının beğenisine sunuluyor.

Gap’in vazgeçilmez logo t-shirtlerinin yanı sıra her kombine uyum sağlayan rahat kesimli, organik pamuklu t-shirtler ile bu yaz, tüm babalar için çok konforlu geçecek.

Modern tasarımların hakim olduğu rengarenk ve desenli keten gömlekler ister kısa ister uzun kol şeçenekleriyle  her zaman olduğu gibi bu yıl da en cool babaların favorisi olacak. Organik pamuk özelliği ile terletmeyen kumaş yapısı ve rahat kesim detaylarıyla babaların vazgeçilmez tercihleri arasında yerini alacak..

Mevsim renkleriyle uyumlu açık tonlardaki chino pantolonlar ise günlük şıklık için eşsiz birer seçenek oluştururken; rahat kesimleriyle dikkat çeken kargo şortlar ile günlük stillerine konforlu bir alternatif olarak yer alıyor.

Babalar ve baba adayları için sade ve zamansız hediye alternatifleri sunan Gap Erkek Koleksiyonu ile hayatımıza değer katan babalarımızı mutlu etmek çok kolay!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.