Hyundai Tucson Türkiye’de Yılın Otomobili Seçildi

Hyundai Tucson, Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ ödülünü aldı

Hyundai Tucson Otomotiv Gazetecileri Derneği

Hyundai Tucson, Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen Türkiye’de Yılın Otomobili Yarışması’nda, finale kalan 7 otomobil arasından toplamda 3.710 puan alarak birinci seçildi.

Hyundai Tucson, Otomotiv Gazetecileri Derneği tarafından ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ ödülünü kazanarak, ülkemizdeki başarısını kanıtlamış oldu. Hyundai Tucson, dünya çapında 2004’ten bu yana 8 milyondan fazla satarak markanın en başarılı modeli.

Hyundai Tucson, Otomotiv Gazetecileri Derneği

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, Intercity İstanbul Park Pisti’nde yapılan ödül töreninde OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık’ın elinden bu prestijli ödülü alırken, yaptığı konuşmasında; “Popüler SUV modelimiz Tucson ile ‘OGD Türkiye’de Yılın Otomobili’ ödülünü kazanmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz. Yeni teknolojiye sahip platformumuz, motor performansımız, konforlu iç mekanımız ve etkileyici tasarımımız ile kullanıcılarına farkındalık yaratan bir otomobil sunuyoruz. Türkiye’de her geçen gün artan SUV müşterileri üzerinde güçlü bir etki bırakan Tucson‘un kazandığı OGD Yılın Otomobili ödülü ve jüri üyelerinin yüksek puanları, bu modelimizi tercih edenlerin de doğru bir seçim yaptıklarını destekliyor. Ayrıca Tucson, yüzde 12’lik pazar payıyla da SUV segmentindeki iddiamızı artırmaya yardımcı oluyor.” dedi.

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından “Yılın Tasarımı” kategorisinde birinciliği BMW 4 Serisi Gran Coupe kazanırken, bu yıl ilk kez verilen “Yılın Basın Lansmanı” ödülünü Fiat Egea Hybrid Lansmanı, “İnovasyon” ödülünü ise “Yol Arkadaşım Connect” projesiyle yine Fiat kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.