Columbia Çocuk Giyim ile çocuklara özel mont, polar üst, ayakkabı, bere seçenekleri ile Columbia, çocukları maceralarında konforla koruyor.

Marquam Peak Fusion Columbia Çocuk Parka, Omni-Heat Infinity teknolojisiyle üretilen üstün ısı yansıtma teknolojisine sahip astarı ile çocuklar daha uzun süre, daha sıcak kalır. Thermarator sentetik yalıtımı ısıyı daha uzun süre içeride tutar ve çok sayıda cebiyle eşyaları güvenle korur. Ayarlanabilir manşet ve kapüşonu soğuk havanın içeri girişini önler. Columbia Marquam Peak Fusion Çocuk Parka ile çocuklar açık havada maceralarına ara vermeden uzun süre vakit geçirir.

Rahat ve yumuşak Sherpa polardan üretilen Winter Pass Printed Sherpa Columbia Çocuk Polar Üst, yumuşak ve sıcak tutan yapısı ile bu kışın favori polar üstlerinden biridir. Tam boy fermuar ve yan cepleri ile kullanım deneyimini maksimuma çıkarır.

Tiny Animal II polar astarlı bere, gün boyu sıcaklık ve konfor sağlar. Eğlenceli tasarımı çocukların ilgisini oldukça çeker. Açık havada geçirilen zamanı keyifli hale getiren Columbia çocuk giyim ile kış aylarında üstün konfor sağlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.