Doğtaş Mobilya ile Sevgililer Günü Uyumu

Doğtaş koleksiyonlarında yer alan kırmızı ve bordo tasarımlar Sevgililer Günü’nün sıcacık enerjisini ve yumuşaklığını yaşam alanlarına taşıyor. 

Yatak Odasından Oturma Odalarına Doğtaş Uyumu

doğtaş yatak odası

Louisa Yatak Odası bordonun sıcaklığı ile ahşabın eşsiz uyumunu odalara taşıyor. Zarif ve ergonomik tasarımıyla adete bir masal odası yaratan Louisa yatak odasında geometrik desenler, gold detaylarla tamamlanıyor.

doğtaş köşe takımı

Dar mekanlarda kullanışlı bir alan yaratmak isteyenler için tasarlanan  Matera Köşe Takımı, soft detayları odak noktasına alan ve pratik düzenlemelere imkan sağlayan yapısı ile oturma odalarını sıcacık yaşam ve keyif alanlarına dönüştürüyor. İlhamı nötr renkler, sade tasarım ve fonksiyonellikten alan Matera köşe takımı, dar alanlarda hem yaşam alanı hem de misafir odası opsiyonu sunuyor.

doğtaş koltuk takımı kırmızı

Spor-şık tasarımı ile dikkat çeken Marissa Koltuk Takımı, modern çizgisi ve güçlü yapısı ile yaşam alanlarında dinamik bir atmosfer yaratıyor. Relax mekanizması sayesinde yorucu günlerin sonunda büyük bir rahatlık sunan Marissa Koltuk Takımı, vücutlarda günün tüm yorgunluğunu yok ederek rahat bir gece uykusuna hazırlıyor.

doğtaş koltuk takımı

Modern hatları ve özel kapitone işçiliğiyle dikkat çeken Lounge Koltuk Takımı, sezonun modern lüks trendinin göz alıcı örneklerinden birini sunuyor. “Chester” tasarım kodlarının yumuşak ve feminen bir tasarım koduyla birleştirildiği Lounge tasarımlar derinin soft dokusuyla buluşuyor. Uzun ahşap ayakları, ekru ya da ceviz ağacı renginde uygulanarak yaşam alanlarında benzersiz uyumun yakalanmasını sağlıyor. Deri ve kapitonenin uyumunu gözler önüne seren Lounge Koltuk Takımı sıcak ama güçlü bir tasarım kodunu evlere taşıyor.

doğtaş berjer takımı

İster farklı koltuk tasarımlarıyla kombine isterseniz de tek başına keyifli bir dinlenme köşesi ihtiyacına cevap; Innovia Berjer. Sade tasarımı ve yumuşak hatlarıyla evlere huzuru taşına İnnovia berjer konforu daracık alanda sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.