INTERIA Design Store Etkinliği Büyüledi

Türkiye’de Yeni Nesil Mağazacılıkta İlk Büyük Konsept “ INTERIA Design Store ”

Türkiye’de dekorasyon ve bütünleşik ev ürünlerinde “yeni nesil mağazacılık” anlayışının en büyük konsept mağazası INTERIA Design Store, büyümesini tamamlamasının ardından Türkiye’nin önde gelen mimar ve iç mimarlarını ağırladı.

INTERIA Design Store

INTERIA Design Store, sürekli geliştirilen yeni konseptiyle Skyland HOM Dekorasyon Merkezi’nde, yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda 60’ı global 100’ün üzerinde markanın lüks segment ürünleriyle hizmet veriyor. Konsept mağaza, zemin ve duvar kaplamalarından beyaz eşyaya, mutfak ve banyo ürünlerinden ev aksesuarılarına kadar A’dan Z’ye bir eve gerekli zengin ürün gamı ve geniş seçkisi ile beğenilere hitap ediyor. INTERIA’da, her marka için özel olarak tasarlanmış sunum alanları ile birlikte INTERIA’nın üst katında 100 kişi kapasiteli 5 farklı açık ofisten oluşan “Workspace“ hizmetini de iç mimar, mimar ve tasarımcılara sunuyor.

INTERIA Design Store

Eroğlu “Konformist Çözümler Sunuyoruz”

Yaklaşık 300 mimar ve iç mimarının katıldığı “Yaza Merhaba” etkinliğinde bir konuşma yapan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu,  Türkiye’nin tasarım ve dekorasyon alanındaki ilk büyük konsept mağazası INTERIA Design Store’un bu alan profesyonelleri ile birlikte müşteriler için önemli bir boşluğu doldurduğuna işaret ederek şunları söyledi;

“Konsept mağazamız konut, ofis, otel, restoran ve kafe gibi farklı mekansal ihtiyaçlara yönelik beklentileri de eksiksiz karşılıyor.  INTERIA ile yaratıcı çözümler ışığında yaşam alanları şekillendirilirken, A’dan Z’ye tüm detaylar birbiri ile bağlantılı şekilde bir bütün olarak ele alınıyor. İşte tam da bu noktada kullanıcıyı rahatlatan konformist çözümler sunarak hayatı kolaylaştırıyor. Tüm mekanlar için ihtiyaç duyulacak her detay da düşünülerek; fonksiyonel çözümler ve yerleşim şekilleri ile stil sahibi yaşam alanları yaratılıyor.”

 

INTERIA Design Store Etkinlik Renkli Geçti

Dünyaca ünlü markaları bünyesine katmaya devam eden INTERIA Design Store’da düzenlenen “Yaza Merhaba” etkinliğinde ayrıca ; İç Mimar Hakan Kütahya ve Gastronomi Uzmanı Oğul Türkkan ile tasarımın püf noktaları ve tasarımın lezzete etkisi konulu workshoplar da yapıldı.

 

Interia’nın içinde yer alan büyük markalardan Paşabahçe, SMEG ve WMF de düzenlenen buluşmada mağaza içindeki kendi alanlarında atölye etkinlikleri yaptılar. Bunun yanında ayrıca ahşap ve seramik sanatçıları da yaptıkları eserlerle geceye renk kattılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.