Cesur Ateşli ve Muhteşem: Michael Kors Super Gorgeus

Michael Kors Super Gorgeous!, özgüvenleri ile ışık saçan kadınları kutlamaya devam ederken, yeni sezonda da kadınların en güçlü yanlarını öne çıkaran cesur bir koku olarak karşımıza çıkıyor. Çok yönlü olarak tasarlanan altın rengindeki cam şişe Michael Kors Super Gorgeous!’a modern, mimari bir duyarlılık katıyor. Özündeki kehribar notasından ilham alan şişe, kokunun korkusuz yoğunluğunu yansıtıyor.

Cesur Ateşli ve Muhteşem: Michael Kors’un Yeni kokusu Super Gorgeus! ile Tanışın

Sara Sampaio, Michael Kors Super Gorgeous

Sara Sampaio, Michael Kors Super Gorgeous

Michael Kors Super Gorgeous!, yeni ve cesur kokuların dokunuşlarıyla, Michael Kors kadınının gücünü, çekiciliğini ve kararlılığını somutlaştırıyor. İkonikleşmiş Michael Kors Gorgeous parfümünün daha zengin ve şehvetli versiyonu olan Michael Kors Super Gorgeous!, merkezindeki modern beyaz çiçek buketini (sümbülteper, yasemin, portakal çiçeği ve ylang) yeni tamamlayıcı notalar ile yorumlayarak dikkat çekiyor. Yoğunlaştırılmış tütün akoru, dumanlı tatlı bir sıcaklık sunarken, koyu kehribarın güneşli ve şehvetli notaları güçlü bir derinlik yakalıyor.

Michael Kors Super Gorgeous

Michael Kors Super Gorgeous

ÜST NOTALAR: Mür Yağı , Bergamot Yağı , Mandalina Yağı

ORTA NOTALAR: Arap Yasemini , Süsen Kökleri , Portakal Çiçeği , Ylang

ALT NOTALAR: Olibanum Reçinesi , Sedir Ağacı Yağı , Tonka Fasulyesi , Yeni Kaledonya Sandal Ağacı

 

Michael Kors kadınının iyimser ruhunu bünyesinde barındıran, model ve aktris Sara Sampaio, Michael Kors Super Gorgeous! kampanyasının yüzü olarak karşımıza çıkıyor. Sara’nın New York sokaklarında yaptığı her harekete özgüvenli duruşu eşlik ediyor.

Michael Kors Super Gorgeous Kadın Parfüm Fiyatı
Michael Kors Super Gorgeous

Michael Kors Super Gorgeous

Super Gorgeous EDP 100ml PSF : 995 TRY

Super Gorgeous EDP 50ml PSF: 760 TRY

Super Gorgeous EDP 30ml PSF : 360 TRY

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.