Cardi B ve Reebok ikinci kapsül koleksiyonu

Reebok x Cardi B‘nin kapsül koleksiyonu ‘Let Me Be… In My World’ün bu yaz başarıyla lansmanından sonra, Reebok ikinci ‘Let Me Be…In My World Nighttime’ için rapçi ile tekrar bir araya geldi. Geceleri Cardi B’nin Home of NYC’sinden ilham alan koleksiyon, yeni metalik Cardi B klasik deri spor ayakkabının yanı sıra New York’un parlak ışıklarına ve canlı şehir silüetine saygı duruşunda bulunan tamamen yeni bir giyim serisiyle geliyor.

Cardi B ve Reebok ikinci kapsül koleksiyonunu piyasaya sürdü

Koleksiyon, dar kesimler ve taytlardan büyük boy kargo pantolonlara kadar çeşitlilik gösterir ve eğlenceli malzemeler ve parlak renk blokları içeriyor. Aynı zamanda, göğsünde işlemeli Cardi B‘nin imza logosuna sahip, ilk kez, peluş ve rahat bir polar bornoz içerir. Cardi B klasik deri spor ayakkabı koleksiyonu, siyah/vektör kırmızısı/şampanya, şampanya/altın, kalay/siyah, siyah/gümüş ve sıvı mavi olmak üzere beş renkte gelir.

Hikayeyi, renkleri ve tasarımları hayata geçirmek için Reebok tasarımcıları, bu son koleksiyon için Cardi B ve ekibiyle yakın işbirliği içinde çalıştı; metalik detaylara odaklanmaktan gerçek bir stil ifadesi yapacak en eşsiz malzemeleri tasarladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.