Justin Bieber ve Vespa Sürpriz İş Birliği

Justin Bieber ve Vespa Sürpriz İş Birliği

Motosiklet ve modanın ikonik markası haline gelen İtalyan Vespa ile dünyanın en ünlü pop müziği yıldızlarından Justin Bieber, 2022 yılının sürpriz ve heyecan verici ilk iş birliklerinden birini duyurdu. Justin Bieber ve Vespa; “İki çağdaş küresel ikon arasındaki heyecan verici yeni iş birliği 2022’de tanıtılacak. Bizi izlemeye devam edin!” ortak mesajıyla özgürlük ruhu ve tasarım sevgisini gözler önüne seren bu benzersiz proje hakkında ilk resmi açıklamayı yaptı.  

Justin Bieber Vespa

Türkiye’de Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen İtalyan motosiklet stilinin ikonik markası Vespa, 76 yıllık tecrübesini sürpriz bir iş birliği ile taçlandırıyor. Pop yıldızı Justin Bieber ile motosikletin yıldızı Vespa,  Şubat ayında start alacak bu önemli proje için bir araya geliyor. Dünyanın en ünlü pop yıldızı ile klasik İtalyan markanın buluşması bir tesadüf değil. Uzun yıllar boyunca gerçekleştirdiği projeler, ikonik tasarım anlayışı, canlı ve çekici renkleriyle müzik ve gençlik dünyasına yakın bir marka olan Vespa ile moda ve tasarımı her zaman ilham kaynağı olarak alan Justin Bieber’in bir araya gelişi kusursuz bir ortaklık olarak dikkat çekiyor.

“Zarafet ve hızın karışımı beni kendisine çekti”

İtalyan motosiklet devi Vespa ile gerçekleştirecekleri ortak proje hakkında açıklamalar yapan Justin Bieber, “Hayranlarım sporu ne kadar çok sevdiğimi biliyor; kaykay, hokey, basketbol, BMX. Tarz, zarafet ve hızın karışımı her zaman beni kendisine çekti. Vespa‘nın ikonik İtalyan tasarımıyla bir araya geldiğim için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.