Burberry Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

Burberry’nin Sonbahar Kış 2022 sezonu için hazırladığı, erkeklere ve kadınlara yönelik güneş gözlüğü koleksiyonu, modern çizgiler ve vintage ilham kaynaklarıyla geliştirilmiş büyük boyutlu siluetlerle modaevinin ikonik tarzını yansıtıyor.

Koleksiyon, İngiliz kimliğini oluşturan çoklu perspektifleri barındıran İngiliz kültürünün kutlanmasından ilham alıyor. Şehri kırsalla, lüksü punkla karşıt olarak sunan koleksiyon, İngilizliği bir konsept olarak sabit bir düşünceden ziyade bir tavır olarak keşfetmektedir; ileri düşünceli, maceracı ve potansiyelini kavrayan. Koleksiyon, 130 seneden fazla bir süredir markanın kreatif ve manevi evi olan Londra’dan ilham alıyor.

Bu sezon çerçeve saplarında yer alan kapitone ilhamlı detaylar gibi unsurlar, modaevinin ikonik Lola çantasından esinleniyor.

İtalya’da üretilen koleksiyon, Burberry’nin sürdürülebilirliğe bağlılığını yansıtmaktadır. Koleksiyonda yer alan bazı modeller yenilenebilir kaynaklardan elde edilmiş enjeksiyondan ve geri dönüştürülmüş asetatlarla tasarlanıyor. Biyo bazlı enjeksiyon malzeme en az %45 oranında biyo bazlı içerikten, asetat malzeme ise en az %25 oranında geri dönüştürülmüş içerikten üretiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.