Bu Yaz Hangi Güneş Gözlükleri Moda

Mustang, Quay, Osse, Unofficial, Tommy Hilfiger, Guess ve daha pek çok dünya markasının yeni sezonun modasını yansıtan güneş gözlükleri net %50 indirim fırsatı ile Atasun Optik’lerde sizleri bekliyor.

Atasun Optik, 2021 yaz modasının trend güneş gözlük modelleri arasında çekik formlu, renkli kemik çerçeveli ve kahverengi desenli güneş gözlükleri öne çıkıyor. Toprak tonları, kemik çerçeveli güneş gözlükleri ve retro esintiler ile yazı karşılayın

2021 yazında da geçen sene olduğu gibi şeffaf çerçeveli güneş gözlükleri popülerliğini koruyor. Geçmişten ilham alınarak tasarlanan kare formlu retro güneş gözlükleri, stiline fark katmak isteyenler için rengarenk kemik çerçeveli güneş gözlükleri, toprak tonları, degrade camlı ve kahverengi desenli güneş gözlükleri de bu yazın öne çıkan tasarımları arasında bulunuyor.

Kadın güneş gözlük modellerinde bu yıl da her kombinin vazgeçilmezi oval ve çekik formlar dikkat çekerken, erkek güneş gözlüğü modellerinde ise köşeli ve çift köprülü modeller vazgeçilmezler arasındaki yerini alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.