Beymen Collection Sonbahar Kış Erkek Giyim Koleksiyonu

Beymen Collection, Metamorfoz adını taşıyan Sonbahar Kış Erkek Giyim Koleksiyonu, birbiriyle kolayca tamamlanan tasarımlarla ayrıcalıklı alternatifler sunuyor.

Doğa dostu, nefes alan, termal ve kaşmir kumaşların öne çıktığı Beymen Collection 2021 2022 Sonbahar Kış Erkek Koleksiyonu, rahat ve fonksiyonel modelleriyle özgür bir sezon vaad ediyor. Örme veya yün gömlek, triko ve t-shirtler ile kombinlenen Beymen Collection takım elbise ve ceketler, beli büzgülü pantolonlar modern erkeğin yeni takım kodlarını belirliyor.

Koleksiyonun Sartorial teması, Prince de Galles ve Glen Check gibi cesur desenler, dokulu ve mikro baskılı kumaşlarla terzi işçiliğinde hazırlanan takım elbise ve ceketlerle her mevsim ekstra konfor sunuyor. Beymen Collection erkeğinin casual görünümünü tamamlayan koleksiyonun odak noktasındaki Casual Wear grubu, siyah, füme, tarçın, camel, gül kurusu, ekru, hâkî, indigo ve lacivert tonlarındaki shearling, süet, deri, kadife, kaşmir tasarımlar ile tüm iklim koşullarına uyum sağlıyor.

Vücut ısısını koruyan özel termal kumaşlardan üretilen mont, triko, apres ski pantolon ve mont seçenekleri sunan Thermolab grubu, fonksiyonel tasarımlarıyla kış soğuklarına meydan okurken; örme kumaş takım elbise, gömlek ve leisure tasarımların yer aldığı Hybrid Easywear grubu lacivert, siyah, indigo, ekru ve gül kurusu tonlarıyla dikkat çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.