Beymen Club Doğa dostu Jean Modelleri

BEYMEN Club kadınının enerjisini yansıtan 2021 2022 Sonbahar Kış Koleksiyonu, doğa dostu jean tasarımları ile her yaştan modern kadınlara kendini özgür ve yaratıcı ifade etme fırsatı sunuyor.

1990’ların imzasını taşıyan stillerden ilham alan, yüksek bel kalıpların yanı sıra geniş ve klasik düz paça jeanler, denim gömlekler ve ceketlerin yer aldığı Beymen Club denim grubu, koleksiyonun genç ve dinamik tavrını yansıtıyor. Skinny fit jeanler, vücut şekillendiren özel kalıplar ve ergonomik dikiş teknikleriyle yeniden yorumlanıyor. Vintage taşlamalı mom jean’ler ve sezonun kurtarıcı parçaları denim tulumlar, kullanım rahatlığı ile stil sahibi bir şıklık sunarken, oversize formlardaki kürk yakalı jean ceketler ve triko kol detaylı denim ceketler kış kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor.

Yüzde 95’e kadar daha az su ve yüzde 80’e kadar daha az elektrik tüketen ekolojik yıkamayla hiçbir kimyasal malzeme kullanmadan tamamen sürdürülebilir standartlarda #dogayasevgiyle üretilen Beymen Club denim tasarımlar, Beymen Club mağazalarında

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.