Yıldız Futbolcu Seminerleri Başlıyor

Pepsi’nin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve ÇEVKO işbirliği ile genç futbolcuların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nin ilki Eskişehir’de başlıyor.

Üç aşamalı eğitim seminerleri

Futbolun efsaneleri Pepsi ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde buluşuyor

Yılmaz Vural

30 Ekim Cumartesi günü Eskişehirspor Kulübü Vali Nafisi Demirkol Tesisleri’nde üç aşamadan oluşan ‘Yıldız Futbolcu Seminerleri’nin ilk bölümünde; Teknik Direktör Yılmaz Vural, A Milli Takım formasını giyen Türk futbolunun deneyimli ismi Engin Baytar ve Spor Programı Sunucusu ve Spikeri Melih Gümüşbıçak, genç futbolseverlere deneyimlerini aktaracak.

İkinci bölümde ise uzman spor hekimleri, gelecekte yıldız bir futbolcu olmak isteyen genç yeteneklere, yeteneklerini sürdürülebilir kılmak için eğitimler verecek. Sakatlanmalarının önüne geçebilmek için dikkat edilmesi gerekenler ve spor hayatlarının devamlılığı için gerekli olan beden disiplinleri uygulamalı olarak anlatılacak.

oğuz tongsir

Son bölümde ise ÇEVKO Vakfı’nın uzman eğitmenleri futbolcu adaylarının aynı zamanda çevre bilincine sahip olmaları için sürdürülebilirliğin önemi ve geri dönüşümün faydaları hakkında eğitim verecekler. Ayrıca proje kapsamında ÇEVKO Vakfı desteği ile pet şişelerden geri dönüştürülmüş formalar, eğitim alan genç yeteneklere hediye edilecek.

Eskişehir’den sonra Ankara ve İzmir ile devam edecek ‘Pepsi Yıldız Futbolcu Seminerleri’nde, eğitmen desteğini yine TSYD ve ÇEVKO sağlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.