Bergen Filminin Galası Dün Akşam Gerçekleşti

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran‘ın başrollerini paylaştığı merakla beklenen ‘Bergen’ filminin galası dün akşam gerçekleşti.

bergen filmi

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrollerini paylaştığı “Bergen” filminin galası Sarıyer’deki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirildi. Bergen rolünü oynayan Abdullah, “Filmin en sevdiğim yönü adamın adı yok. O adam aramızda. O bir canavar” şeklinde konuştu.

Erdal Beşikçioğlu da, “Kadının var oluş hikayesini göreceğiz biz bu filmde. Benim için değerliydi. Ferah’la beraber Bergen gibi bir karakterin hayata dönmesi, tekrar onu anlamak, yaptığı eserleri tekrar izleyici ve dinleyici ile buluşturmak çok önemliydi.

Bergen kendi içinde bir akademisyen, arabeskle klasik müziği birbirine harmanlayan kişidir. Farah, filmde bunu çok güzel yansıttı. Geçmişte keyif alacağım işlerden biri oldu. Biz ne sevmesini ne de âşık olmasını adam gibi yapıyoruz. Âşık olmak eğitime tabi tutulması gerekiyor. Sevginin de bir eğitimi olması gerekiyor” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.