Anneler Günü için Tommy Hilfiger Hediye Seçenekleri

Tommy Hilfiger  2021 İlkbahar Yaz moda koleksiyonu bu sezon aksesuar seçenekleriyle Anneler Günü için renkli ve hayat dolu aksesuar tasarımlarından benzersiz hediye seçenekleri sunuyor.

Miami Vibes temalı koleksiyon, Palm Beach’in lüks özel kulüplerini ve Ocean Drive’ın renkli mimarisini vurgulayan stillerle adeta Florida’da hissettiriyor. Yenilenen ana renkler, pastel tonları göz alıcı yorumlarla tamamlıyor.

Ayakkabılarda espadriller dolgu topuk, platform, sandalet ve loafer versiyonlarla sunuluyor. Terliklerde, sandalet ve Oxford ayakkabılarda konforlu kalıpların yanı sıra yumuşak ve iddialı renk kullanımları görülüyor. Florida’nın güneşli açık hava tarzını yansıtan spor ayakkabılar, retro esintili yüksek bilekli modeller ve sokak stilinden ilham alan tenis ayakkabıları gibi seçenekler içeriyor.

Çantalarda ise dokuma malzemeli el çantaları, file dokulu tote çantalar ve çiçek desenli çapraz çantalar bu sezona tropik esintiler getiriyor. Biçimli çanta siluetleri ve geometrik desenler Miami’nin Art Deco tarzı binalarından ilham alıyor. Miami Vice tarzı oversize güneş gözlükleri ve renkli balıkçı şapkaları açık havada ihtiyaç duyulan gölgeyi sağlıyor. TOMMY HILFIGER 2021 İlkbahar Yaz Ayakkabı ve Aksesuar Koleksiyonu, klasik Amerikan stillerini tenis kortlarına, plajlara ve sahillere getiriyor.

Anneler Günü Hediye Seçenekleri için tıklayınız 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.