Anneler Günü için Divarese Hediye Seçenekleri

Annenize onu en mutlu edecek hediyeyi seçmeye hazır mısınız? Güneş ışığının pozitif enerjisinden ve sezonun canlı renk paletinden ilham alan Divarese 2021 İlkbahar Yaz  koleksiyonundan en özel hediye seçenekleri;

Anneler Günü Hediye Seçenekleri

Şık ve Fonksiyonel: Divarese Çanta

Farklı formları ile hasır dokulu çantalar, güçlü ve fonksiyonel görünümleriyle annelerin aksesuar stilinde Akdeniz esintisi yaratıyor. Sezonun hit renklerini yansıtan örgü formlu askılı tasarımlar ve süet hobo çantalar, asimetrik formları ile trendleri annelerin aksesuar stiline taşıyor. Çizgili keten çanta ise genç, modern ve dinamik annelerin stili için favori hediye seçeneği olarak öne çıkıyor

Şıklığı Detaylarda Arayan Anneler İçin Aksesuarlar

Küçük seçimler, büyük mutluluklar… Kremden fuşyaya, sarıdan kırmızıya, birçok renk seçeneğiyle öne çıkan deri cüzdanlar, annesine fonksiyonel ve zamansız bir hediye sunmak isteyenlerin hediye listesine ekleniyor.

Annelerin Stilinde Renkli Espadriller Başrolde

Liladan kırmızıya, hakiden turuncuya espadril ayakkabılar, annenizin adımlarında renk şöleni etkisi yaratmaya hazırlanıyor. Espadril terlik ve sandaletler ise güneşin pozitif enerjisini, onun yaz adımlarına taşıyor.

Loafer’dan Vazgeçmeyen Annelere

Metalik tokalı deri tasarımlardan gün ışığının renk paletini yansıtan süet alternatiflere, stil kodunda zamansızlığa yer veren anneler için loafer tasarımları ideal hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Hediye Alarmı: Yenilikçi Formlu Sandaletler

Sezonun optimist ruhunu yaz stiline taşımaya hazırlanan anneler için farklı formlu sandaletler, çarpıcı ve feminen hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Kare burunlu, topuklu sandaletler, kemerli ve parlak taş detaylı alternatifleriyle annenizin her anına eşlik etmeye hazırlanıyor. Farklı topuk ve burun formları ile öne çıkan gold ve metalik sandaletler, en özel anlarda feminen annelerin stil dozunu yükseltiyor. Yılan derisi desenli ve leopar desenli topuklu sandaletler ise stilinde doğadan esinlenen annelerin adımlarını tamamlıyor.

Yazın Habercisi: Terlikler

Kalın veya ince bantlı, örgü dokulu veya gladyatör formlu… Annenizin renkli yaz stilinin en iyi tamamlayıcısı olan terlikleri, bu Anneler Günü’nde Divarese imzası ile ona hediye edebilirsiniz.

Divarese Sneaker rahatlığı

Doğadan esinlenen kroko dokulu ve yılan derisi detaylı sleek sneaker’lar, Divarese annelerinin egzotik stil yolculuğuna eşlik ediyor. Siyah, lacivert ve kiremit renkleriyle beyaz burunlu süet sneaker’lar, annelerin adımlarına konfor kazandırıyor.

Zamansız Bir Hediye: Babet

Hediye seçerken risk almak istemeyenler, deriden süete, fiyonk detaylı babet tasarımlarını yakın markaja alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.