Ami Pop-Up Butiği Beymen Galataport’ta

AMI POP- UP BUTİĞİ BEYMEN GALATAPORT’TA

AMI’nin DNA’sında yer alan  Parizyen karakteri eğlenceli bir şekilde öne çıkaran ve Paris’in ele avuca sığmayan benzersiz stilini yansıtan AMI 2022 Sonbahar Kış Koleksiyonu, 9 Kasım – 30 Kasım   tarihleri arasında,  Beymen Galataport’ta kurulan pop-up butikte moda severlerle buluşuyor.

beymen ami

Özgür ve eklektik ruha sahip, özgün ve sofistike bir gardırop sunan koleksiyon; lüks, zarif, zahmetsiz şık, dinamik ve pozitif tasarımlardan oluşuyor. Markanın kurucusu ve tasarımcısı Alexandre Mattiussi’nin imzasını taşıyan AMI 2022 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, konfor ve eğlencenin o çok ihtiyaç duyulan dokunuşunu, gündelik hayata taşıyan geliştirilmiş bir gerçeklik sunuyor.

Etkileyici renk paletiyle yaşama sevinci uyandıran koleksiyon, gri, siyah ve bejin hakimiyetindeki sofistike ve sartoryal tavrını; fuşya, yeşil, mor, turuncu ve yumuşak pastel tonlarıyla cesurca bir araya getiriyor ve AMI’nin imzası parlak kırmızıyla vurgulanıyor.

Gardırop konseptine odaklanan koleksiyon, zengin silüetlerden oluşuyor. AMI, her gardıropta kendisine yer bulan unisex parçaları kapsayıcı bir bakış açısıyla ele alıyor: Giymesi kolay, cinsiyet, yaş ve trend gibi olguları aşan tasarımlar; konforlu maskülen formlarda, iyi kesimlerde ve beden farkındalığına sahip hatlarda hayat buluyor.

Koleksiyonun baskı ve motifleri arasında; Parizyen puantiyeler, leopar veya baştan aşağı kalp ve Ami de Coeur desenli şeffaf dévoré kadifeler; geçmişten günümüze taşınan ekoseler ve ince çizgililer yer alıyor. Klasik ve zengin kumaşlarla tamamlanan eksantrik dokular, koleksiyonun özgünlüğünü arttırıyor.

Bir dizi değerli aksesuarla tamamlanarak ve taşıdığı ruhu daha da belirginleştiren koleksiyonda, AMI‘nin en yeni “it-bag”i Le Voulez-Vous, keskin hatları ve zamansız simetrisiyle koleksiyonun modern havasını tamamlıyor. Çantanın sofistike özellikleri arasında esnek ve yumuşak kırışık deri (klasik siyah, bordo veya beyaz tonlarında), çift zincir ve AMI de Cœur kilit tokası yer alıyor. Modaevinin ikonik Déjà-Vu çantası, koleksiyonu domine eden pop renkler ve kırışık rugan deri dokunuşuyla güncelleniyor. Gövdesine entegre sap detayıyla rafine ve minimal bir duruş yakalayan Accordéon çanta, adını enstrümanın ses kaynağı olan trapez şeklinden alıyor.

AMI 2022 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, AMI ve Londralı mücevher markası Alan Crocetti arasında çarpıcı ve eğlenceli bir iş birliğine de sahne oluyor. Sembolik kalp teması etrafında tasarlanan som gümüşten (bazıları kristal taşlarla süslenmiş) modern parçalar arasında; unisex yüzükler, küpeler, kolyeler ve bilezikler koleksiyonda yer alıyor.

AMI 2022 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu, 9 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında AMI Beymen Galataport Pop- Up Butiği’nde ve beymen.com’da keşfedebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.