2021 Sonbahar Kış Moda Rengi Sarı

Bu sonbahar özellikle renkli bir sezon olacak. Tasarımcılar cesur, doygun tonları koleksiyonlarına entegre ederek, genellikle sonbahar modasıyla ilişkilendirilen nötr, toprak tonlarından uzaklaşıyorlar.

sarı renk kıyafetler

2021 Sonbahar Kış Moda Rengi Sarı

2021 Sonbahar kadın giyim moda regi sarı olarak görülüyor. Tod, koleksiyonuna ayakkabılarda, ceketlerde ve eteklerde görülen limon sarısı aksanlarını ekledi. Etro, benzer bir yaklaşımı benimsedi ve orta-sarı bir renk grubunu aralık boyunca desenlere entegre etti. Prada ve Moschino’nun her biri, eski tasarımcıların paltolarda, ikincisinin ise ceketlerde, eteklerde ve elbiselerde kullandıkları koyu, doygun sarı tonları tercih ettiler.

Cesur renkler her zaman çağdaş tarzlarda bir yer tuttu, ancak Sonbahar 2021 özellikle yüksek miktarda parlak tonlar görüyor. Yaşam tarzları salgın öncesi normalliklere dönmeye başladığında, tüketiciler bir yılı şevkli ve neşeli stillerle kapatmaya hazırlar bu da 2021 Sonbaharına dönüşerek tipik olarak bahar için ayrılmış parlak renkleri görmemize neden oluyor.

2021 Sonbahar modasında sarı stiller

Sarı, puffer ceketlerden basit üstler ve pantolonlara kadar çeşitli sonbahar modellerinde kullanılacak. Düz renkler olarak veya eğlenceli baskılar ve desenlerde kullanılan parlak veya koyu tonlar arayın. Ve bu sezon gördüğümüz tek canlı renk sarı olmayacak. Aqua, kırmızı ve diğer doygun renkler, Sonbahar 2021’de başrol oynayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.