Zara Beauty Makyaj Koleksiyonu

Zara; Marc Jacobs, Proenza Schouler ve Tom Ford gibi markaların podyum görünümleri hazırlayan ünlü İngiliz makyaj sanatçısı Diane Kendal tarafından geliştirilen göz, dudak, yüz ve tırnak ürünlerini içeren bir güzellik koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Zara Beauty Makyaj Koleksiyonu resmi olarak 12 Mayıs’ta başlaması planlanıyor.

Zara Beauty Makyaj Koleksiyonu

Diane Kendal, kapsayıcı, temiz bir şekilde formüle edilmiş ve sürdürülebilir bir güzellik koleksiyonu oluşturmak için markayla gayretle çalıştı. Koleksiyonda 130’dan fazla renk içerdiği bilgisini verdi.

Diane Kendal, The Zoe Report’a yaptığı açıklamada, “Zara Beauty‘nin yaratıcı yönünü yönetmek için bana yaklaştığında, herkesin kullanmak isteyeceği bir şey yapma fırsatı gördüm” dedi. “Zara her zaman çok çeşitli bir kitleye ulaştı ve ben de aynı büyük vizyonu temiz, yeniden doldurulabilir ve herkesin erişebileceği bir koleksiyonla güzelliğe getirmek istedim. Yarattığımız şeyle gerçekten gurur duyuyorum: gözler, dudaklar, yüz ve tırnaklar için bilinçli olarak benzersiz geniş koleksiyon. ”

Zara daha önce güzellik alanında 2018’de ünlü makyaj sanatçısı Pat McGrath‘tan ilham alan bir ruj serisini başlatmıştı ve Jo Malone ile bir koku üzerine işbirliği yaptı, ancak bu onların ilk tam ölçekli güzellik koleksiyonu. Ürünler ABD, Avrupa, Kanada, Meksika, Çin, Güney Kore, Japonya, Avustralya ve Yeni Zelanda’da piyasaya sürülecek. Müşteriler, Zara’nın sanal deneme aracıyla ürünleri sanal olarak deneyebilecekler. Koleksiyon için fiyat noktaları 7 dolar ile 25 dolar arasında değişeceği bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.