Yves Rocher Erkek Bakım Ürünleri

Yves Rocher, 2021 yılında yenilenen serileri ile fark yaratmaya devam ediyor! Organik Aloe Vera’nın nemlendirici etkisine ve Organik Papatya’nın rahatlatıcı etkisine sahip Erkek Bakım Ürünleri, %88’den fazla doğal içerikleri ile ve yenilenen ambalajları ile tıraş ve tıraş sonrası için keyifli bir bakım ritüeli sunuyor.

YVES ROCHER ERKEK BAKIM ÜRÜNLERİ

Yver Rocher Erkek Bakım Yver Rocher Erkek Bakım Yver Rocher Erkek Bakım

Yves Rocher Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Köpüğü

Kremsi ve yumuşak dokusu ile tıraşı kolaylaştıran Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Köpüğü; cildi tıraşın sebep olduğu yanma hissi ve tahrişe karşı korur. Tıraş sonrası meydana gelen gerginlik hissinin önüne geçerek ciltte oluşabilecek yıpranmayı azaltıyor ve derinlemesine nemlenmiş bir cilt sunar. Organik Aloe Vera ve Organik Papatya içeren %88’den fazla doğal içerikli formülü ile cilde saygılı ve hassas ciltler için uygun tıraş bakımı sağlar. Mineral yağ, silikon ve paraben içermeyen Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Köpüğü; bakımlı ve düzgün şekillenmiş sakallar, konforlu ve yumuşak bir cilt sunar.

Yves Rocher Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Sonrası Balsam

Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Sonrası Balsam; cilt tarafından kolayca emilen, yağsız dokusu ile tıraş sonrası gerginleşen cildin anında rahatlamasına yardımcı olur. %96’dan fazla doğal içeriği ile sağlıklı, cilde saygılı ve eşsiz bir bakım sağlar. İçeriğindeki Organik Aloe Verave Organik Papatya içeren formülü sayesinde cildi derinlemesine nemlendirir, ferahlatır ve yatıştırır. Mineral yağ, silikon ve paraben içermeyen Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Sonrası Balsam ciltte yapışkan bir his bırakmaz. Her tıraş sonrası, sakal bölgesine dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulanır.

Yves Rocher Nemlendiren ve Rahatlatan Yüz ve Sakal Bakım Kremi

İçeriğindeki Organik Aloe Vera ve Organik Papatya sayesinde cildi derinlemesine nemlendiren ve ferahlatan bakım kremi, ultra hafif, yağsız, jel dokusu ile cildi canlandırır, ferahlatır ve derinlemesine nemlendirir. Sakalların yumuşamasını sağlayan krem %97’den fazla doğal içeriği ile cilde saygılı bir bakım sunar. Cildinizi temizledikten sonra her sabah ve akşam yüz ve boyun bölgesinedairesel hareketler ile uygulanır.

Yves Rocher Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Köpüğü 69,90 TL

Yves Rocher Ferahlatıcı ve Yatıştırıcı Tıraş Sonrası Balsam 79,90 TL

Yves Rocher Nemlendiren ve Rahatlatan Yüz ve Sakal Bakım Kremi 89,90 TL

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.