Yeni yılda Sinoz’dan ışıltılı hediye seti

Yeni yılda Sinoz’dan ışıltılı hediye

Yeni yılda, Sinoz24K Altın Yüz Bakım Serumu ve Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu’ndan oluşan, Sinoz 2’li set ile kendinize ve sevdiklerinize “bakım” hediye edin.

Sinoz 2’li Altın Serum Seti’ni kullananlar yüz ve göz çevrelerindeki fark edilir değişimden çok memnun olduklarını belirtiyor.Çünkü bu özel set, kolajen, hyalüronikasit ve altından oluşan mucizevi bileşimiyle yüz ile göz çevresi bakımı için ideal. Siz de yeni yılda yapılacaklar listesinin başına, “Kendine İyi Bak” mottosunu alarak, hem kendinizi hem de sevdiklerinizi Sinoz Altın Parçacıklı bu özel ürünleri ile şımartabilirsiniz.

Yeni yılda; özel, farklı ve pırıltılı bir hediye için, Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu ve Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu eşsiz bir fırsat sizi bekliyor.

sinoz altın serum

Mutluluk ve bakım dolu Sinoz hediye seti

Hediyelerle kutlanan yeni yıl coşkusu, Sinoz’un ikili altın serum seti ile ışıltılı bakıma dönüşüyor.

Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu

Gerçek altın parçacıkları antioksidan etkisiyle cilde bakım yaparken aynı zamanda ışıltılı bir görünüm veriyor. Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumu, dolgun, sıkı ve toparlayıcı etki yaratarak yaşlanma karşıtı bakım gerçekleştiriyor. Hyalüronik Asit: Kendi ağırlığının bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olduğu için ciltte nemin depolanmasını sağlıyor. Kolajen: Cilde koruma ve pürüzsüzlük sağlıyor. Olgun, kuru ve susuz kalmış ciltler için uygundur. Cildi sıkı ve canlı tutan bir proteindir. Saf Altın Parçacıkları: Cilt esnekliğini arttırıyor. Nem dengesini koruyor. Cildin ışıldamasına ve canlı bir görünüme kavuşmasına destek sağlıyor. PSF: 139,90 TL

Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu Kullananlar

sinoz altın serum

Göz çevresi lekelenmelerini, gözaltı ton farklılıklarını ve göz çevresinde yer alan elastikiyet kaybını minimize etmeyi amaçlayan bu krem, düzenli kullanımda beslenmiş, neme doymuş bir göz çevresi sağlamaya yardımcı oluyor.. İsviçre Elması Kök Hücresi:Ciltteki hücrelerin ömrünü uzatırken, temel hücrelerin yaşlanmasını geciktiriyor. Cilt bariyerinin canlığını artırıyor ve kronolojik yaşlanma ile savaşıyor. Hyalüronik Asit: Kendi ağırlığının bin katı kadar su tutma özelliğine sahip olduğu için ciltte nemin depolanmasını sağlıyor. Saf Altın Parçacıkları: Cilt elastiklerini arttıran ve nem dengesini koruyan özelliğe sahip olduğu için cildin ışıldamasını ve canlı bir görünüme kavuşmasını destekliyor. PSF: 119,90 TL

Kadınların cildine değer katan Sinoz, cilt bakım ürünleriyle Türkiye’nin birçok iline kolay sipariş ve hızlı teslimat imkanı sağlıyor.

Sinoz ile “Güzelliğinin Farkına Var”.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.