Yeni Victoria’s Secret Parfümü: Bombshell Oud

Victoria’s Secret ailesinin en sevilen serilerinden Bombshell’in son kokusu Bombshell Oud ile yepyeni bir deneyime hazır mısınız?

Victoria’s Secret Bombshell’in lüksüne ve cazibesine yoğun egzotik bir dokunuş getiren Victoria’s Secret Bombshell Oud, yanınızdan ayıramayacağınız vazgeçilmez kokunuz olacak. İçinde bulunan Pembe Safran kendi gibi sizi de değerli ve eşsiz hissettirecek bir enerjiye sahip. Kokunun kalbinde, Victoria’s Secret Bombshell koleksiyonunun özel çiçeği olan şakayığın gizemli bir türü olan süet şakayık bulunuyor. Kokunun zengin imzası olan şakayık ile sarmalanmış Ud ağacı karmaşık ve mistik odunsu havası ile teninizde sıcak bir çekicilik yaratacak.

Uzman parfümör Clement Gavarry bu yeni koku hakkında “Çok yönlü güzelliğinden esinlendiğim şakayığın, baştan çıkarıcı bir versiyonu olan süet şakayığı yaratarak kalitesini geliştirdim. Narin yapraklara beyaz süetin eklenmesi ile ortaya çıkan sonuç; gizemli, yoğun ve baştan çıkarıcı bir çiçek notası. Güzelliğin ve duygusallığın çekici birlikteliği” dedi.

Victoria’s Secret Bombshell’in gizemli kız kardeşi Victoria’s Secret Bombshell Oud, çekiciliğini parfüm, vücut spreyi ve vücut losyonu formlarında sunuyor. Siz de kendi gibi güçlü, zarif ve sofistike hissetmek istiyorsanız Victoria’s Secret Bombshell Oud serisini keşfetmek için sitesini Victoria’s Secret internet sitesini ve Victoria’s Secret mağazalarını ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.