Yeni Ritüelimiz Atelier Rebul Bereket Ev Kokusu

Atelier Rebul, Home Exclusive Koleksiyonu’nun son üyesi Bereket kokusu ile baharda evlerinize bolluk ve bereket enerjisini yayacak!

Yaşam alanlarına baş döndürücü kimlikler kazandıran ve kapı aralandığı anda büyüleyen koleksiyonların yaratıcısı, koku uzmanı Atelier Rebul, bu kez notalardan yayılan berekete imza atıyor.

Nar Faydaları: Asırlardır birçok kültürde bolluk ve bereketin simgesi olan nar Atelier Rebul ile, baharın gezegene bolluk ve bereket saçtığı günlerde bu kadim meyveyi tarçın ve karanfille birlikte yorumluyor ve Bereket kokusuyla yaşam alanlarınıza bolluk ve bereket getiriyor.

Mum ve çubuklu oda kokusu olarak tasarlanan yeni Bereket Kreasyonu; üst notasında narın bolluğunu limonun tazeliği ve tarçının sıcaklığıyla harmanlıyor. Bu zengin ve güçlü üst notasıyla her şeyin en güzelini hak ettiğinizi size tekrar tekrar hatırlatıyor. Orta notasında narin aromalarla tamamlanan bu kreasyon; karanfil, lezzetli ahududu ve baharın güzel enerjisini taşıyan frezya çiçeği ile enerjiyi daha da yükseltiyor. Alt notasındaki paçuli, manolya ve vanilya ile tüm sıcaklığını yaşam alanınıza yayan Bereket kokusu, içinizdeki bereket enerjisini uyandırmaya hazır.

Atelier Rebul Home Exclusive Koleksiyonu’nun en yenisi olan Bereket kokusu, nara eşlik eden, bereketin bütünleyici simgeleri sıcak karanfil ve tarçınla yaşam alanlarındaki sağlık, mutluluk, sevgi ve zenginlik enerjisini yükseltiyor. Evinizde geçirdiğiniz zamanı daha da keyifli hale getirecek ritüellerinize yeni ekleyeceğiniz bereket ve bolluğun güçlü enerjisini çağırmak için Atelier Rebul Bereket Ev Kokusu Kreasyonu’nu mutlaka deneyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.