Yeni Nesil Pazar Yeri Binlercemarka.com Açıldı

Alışkanlıkları değiştirmenin vakti gelmişti

E-Ticaret dünyasının dikkat çeken platformlarından biri olmayı hedefleyen Binlercemarka.com, Trair Tekstil Yatırımları A.Ş. bünyesinde açıldı. E-ticaret sektöründe “Alışkanlıkları değiştirmenin vakti gelmişti” diyen Binlercemarka.com kurucusu Tanju Baştürk, sıradan bir Pazar yeri mantığını bozma fikriyle 2022 yılında adından söz ettirecek kampanyalar ve iş fikirleriyle hazırlandıklarını bizimle paylaştı.

Binlercemarka.com

2016 yılında ticaret hayatına başlayan şirket ardından Trair isimli kendi spor kıyafetleri markasını üretmeye başladı, daha sonra perakende mağazacılık tarafına yönelerek beş mağaza açan şirket hedef kitlesini genişletmeyi hedefleyerek e-ticaret sektörüne katılmaya karar verdi. Kendi bünyesinde önce yazılım ve dijital ajans ekibinin kurulmasıyla birlikte Binlercemarka.com ismi ve fikri hayata geçmiş oldu. Klasik Pazar yeri mantığının dışına çıkma fikri Binlercemarka.com‘u hem içinde mağaza açıp ürün satabileceğiniz bir Pazar yeri seçeneğinin dışında aynı zamanda markanıza bir sayfa, içerik veren ve direk kendi sitenize yönlendiren bir web sitesi haline getirdi. Çünkü Binlercemarka.com ülkemizin en değerli ilk 1000 markasının bünyesinde bulundurmak isteyen bir Pazar yeri olma yolunda ilerlemek istiyor. Ürün satmayan ama hizmet veren değerli markalarımız hakkında hem bilgi alabileceğiniz hemde direk sitesine yönlenebileceğiniz alanlar sitede yer alıyor.

Aramadığın kadar marka aradığından da uyguna Binlercemarka.com’da

Henüz iki aydır hizmette olan bu “Yeni Pazar Yeri Binlercemarka.com“, müşteri memnuniyetinin yanı sıra tedarikçi memnuniyetini de ön planda tutuyor. Bu sebeple sıfır komisyon ile tüm markalarla çalışarak markaları komisyon yükünden kurtarmak istediklerini aktardılar. Böylelikle hem en iyi markaları hem en uygun fiyata müşteriyle buluşturmayı hedeflediklerini ve sloganlarının da “Aramadığın kadar marka aradığından da uyguna Binlercemarka.com’da” şeklinde belirleyen yeni nesil Pazar yeri için bizlerde şimdiden heyecanlandık.

Binlercemarka.com

Pandemi sürecinde online taraftaki büyüme, kullanıcı alışkanlıklarının online tarafta gelişmesi ve artmasıyla online Pazarın ülkemizde daha da büyüdüğünü ve büyüyeceğini, öngören Tanju Baştürk ve yöneticileri çok hızlı bir şekilde pazarda yer edinmeyi planlıyorlar. Ve ardından Binlercemarka.com‘un Genel Müdürü olan Nihan ECE ekliyor “Binlercemarka.com sonsuz girişim doğurabilecek potansiyel bir iş, geniş kitlelere ulaşabilecek ve birçok insana da istihdam sağlayacak potansiyel bir iş, bizlerde bu ekosistemin içinde yenilikçi fikirlerimiz ile alışılmışın dışında girişimler doğuracağız” diyorlar.

Sloganları bizleri her yerden daha uygun fiyata birçok markayı bulabileceğimizi söylerken, sitede birçok ürün diğer Pazar yerlerinden çok daha uyguna olduğunu gördük. Hemen girip bir bakın derim. Aramadığınız kadar marka aradığınızdan da uygun fiyata Binlercemarka.com ‘da 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.