Yeni Mucizevi Ürün Sinoz NO:16 Miracle Oil

Yeni Mucizevi Ürün Sinoz NO:16 Miracle Oil

SİNOZ her geçen gün genişlettiği ürün yelpazesine mucizevi ürünler eklemeye devam ediyor. Onlardan biri ve adeta sihirli bir ürün daha Sinoz severlerle buluşuyor; NO:16 Miracle Oil Bileşimindeki mucizevi 16 doğal yağ ile adından söz ettirecek, yepyeni No:16 Miracle Oil; gözle görülür faydasıyla bakım klasiği olmaya aday kompakt bir ürün.

Saç, vücut ve yüz için kullanılabilen; cildi beslerken yenileyip onaran, zamana meydan okuyacak komple bakımı gerçekleştiren, No:16 Miracle Oil’in cilde ve saça sayısız faydası bulunuyor.

Sinoz No:16 Miracle Oil ile komple bakım sihirli şişede 

Sinoz No 16 Miracle Oil

No:16 Miracle Oil, 16 değerli bitkisel yağ karışımından oluşan nemlendirici, besleyici, yatıştırıcı, yenileyici ve tazeleyici gücü ile özellikle hassas ve kuru ciltlerde; yüz, vücut, el, tırnak ve saçlarda profesyonel bakım sağlıyor. Leke ve yaşlanma karşıtı etkisinin yanı sıra, cilt bariyerini onarıcı antioksidan bir ürün. 16 adet yağın bileşimi ile etkili bakımı tüm bedende kusursuzca gerçekleştiriyor.

İsmini içinde bulunan 16 mucizevi yağdan alan No:16 Miracle Oil, içeriğinde Zeytinyağı, Tatlı Badem Yağı, Susam Yağı, Nar Çekirdeği Yağı, Macademia Yağı, Kuşburnu Yağı, Jojoba Yağı, Buğday Yağı, Avokado Yağı, Argan Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Ayçiçek Yağı, Havuç Tohumu Yağı, Baobab Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı ve Monoi Yağı bulunduruyor.

Sinoz No:16 Miracle Oil Fiyatı:149.00TL

 

NO:16 Miracle Oil Neler Yapar?

Yüz bakımında No:16 farkı

Değerli yağların antioksidan gücü ve hücre yenileyici etkileri sayesinde yorgun ve cansız görünen cilde ışıltı ve parlaklık verirken, yaşlanma karşıtı bakım yapıyor. Koyu leke görünümünü azaltırken, cildin duru ve sıkı bir görünüme kavuşmasını destekliyor. Dudaklardaki kuruluğu önleyip, cilt elastikiyetine yardımcı oluyor.

Vücut bakımında No:16 farkı

Canlandırıcı ve yenileyici etkisiyle vücut görünümünü kusursuzlaştırmaya destek olurken, onarıcı ve besleyici bakım yapıyor. Tırnak etlerini yumuşatıyor, güneş öncesi kullanımda bronzlaştırmaya yardımcı oluyor ve güneş sonrası kullanımda yatıştırıcı etki yapıyor.

Saç bakımında No:16 farkı

Kuru veya nemli saç uçlarına uygulandığında kırılmayı ve yıpranmayı önlüyor, kolay şekil almasını sağlıyor. Canlı ve parlak bir görünüm sunarken, içeriğinde bulunan bitki yağları sayesinde taramayı kolaylaştırıyor. Saç diplerinde kökten uca etki ederek, kepek ve kaşıntı sorununa da etki ediyor. Besleyici özelliği sayesinde kırılmaları minimuma indiriyor.

Kadınların cildine değer katan SİNOZ, cilt bakım ürünleriyle Türkiye’nin birçok iline kolay sipariş ve hızlı teslimat imkanı sağlıyor.

SİNOZ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.