Yeni Moda Doymadan Kalkmak Yasak

Son dönemde kahvaltı mekanları parlamaya devam ediyor. Pek çok yerde serpme kahvaltı veya açık büfe kahvaltı mekanı görebiliyorsunuz. Hemen her yerde görebileceğiniz bu kahvaltı türleri arasından sıyrılan ve ünlü isimlerin gözdesi olan yeni bir kahvaltı modeli ön plana çıkıyor.

Klasik kahvaltı mekanlarının sunduğu hizmetten farklı olarak el yapımı reçelleri, sınırsız kahvaltılık ve sınırsız çayları ile masanıza sürekli hizmet veren müthiş enerjik çalışanların olduğu bu yepyeni konsept müthiş görüntüsüyle hem arkadaşlar hem de aileler arasında tercih edilen misafirlerini enerjisi altına alan bir anlayışı bizlere sunuyor. Meksika, Londra ve Çin gibi bir dünyanın pek çok farklı ülkesinden ziyaretçi alan bu popüler kahvaltı konseptinin öncülerinden Çeşme Bazlama Kahvaltı, sadece turistlerin değil birçok ünlünün de kahvaltı için tercih ettiği bir mekân.

Kahvaltının Neşesi Nurten Anne

Daha önce Çeşme’de bu konsepte başlayan işletmenin sahibi 2 kadın girişimci Sinem Tuncer ve annesi Nurten Anne’nin özverisi ile birlikte kahvaltı konseptlerini Niştantaşı’nda duyurmayı başardı. Kurulduğu 2015 yılından bu yana kahvaltı için tercih edenlerin tekrar tekrar gittikleri popüler bir kahvaltı mekanı halini aldı.

Rengarenk, Lezzetli Kahvaltı Sofrası

Birbirinden güzel el yapımı, kokusu üstünde reçeller kahvaltı sofranızı çiçek bahçesi gibi süslüyor. Nurten Annenin elleriyle yapılan ve hiçbir katkı maddesi bulundurmayan doğal reçeller İzmir’de elle ekilen ve biçilen meyve ve sebzelerle yapılıyor.

“Kahvaltı sofrası hazırladıktan sonra fotoğrafını nasıl çeksem?” sorusunu kendinize sorarken kendinizi o büyülü kahvaltıya başlamışken buluyor ve fotoğraf çekmeyi de çoktan unutmuş oluyorsunuz.

Doymadan Kalkmak Yasak!

Serpme ve açık büfe kahvaltı mekânlarındaki hizmetten farklı olarak bitmeyen kahvaltı şeklinde çalışan Çeşme Bazlama Kahvaltı‘da istediğiniz üründen istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz. Masaya gelen tüm servisler, bittiğinde ek ücret vermeden yenilebiliyor. Gözleme, bazlama veya reçel ne olursa olsun bitince tekrar tekrar isteyebiliyorsunuz.

Mekânın dört köşesinde yazılı olan “Doymadan Kalmak Yasak” sloganıyla masanızda yer alan ürünleri yeniletmek tamamen ücretsiz. Tıka basa doymadan kalkmamanız için tüm şartlar mevcut gözleme, pişi ve bazlamalar tabağınız bittiğiniz anda yeniliyor.

Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan çay ise kahvaltı mekânlarının aksine bardak veya termosla değil küçük bir ocak üzerinde demlikle geliyor, üstelik o da sınırsız! Altındaki çay ısıtıcısıyla birlikte masalarımıza gelen çay demliği, kahvaltıda olmazsa olmazı sıcak sıcak bardaklara taşıyor.

Dışarıda keyifli zaman geçirmek isteyenlerin ihtiyacı olan doyurucu bir kahvaltı sofrasını en güzel şekilde bulabileceğiniz Çeşme Bazlama Kahvaltı özellikle Nişantaşı’nda popüler ve ünlülerin tercih ettiği bir kahvaltı mekânı olarak emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.