Yasemin Özilhan for İpekyol 2021 İlkbahar Yaz

Yasemin Özilhan’ın stiliyle hazırlanan Yasemin Özilhan for İpekyol 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu feminen, rafine ve cool stilini yansıtarak moda severlere kusursuz seçenekler sunuyor

İpekyol 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için, stiliyle ve enerjisiyle moda severlerin severek takip ettiği Yasemin Özilhan ile yeniden yorumlaarak denimlerin zamansız, feminen ve her daim cool duruşunu bu koleksiyonda buluşturuyor.

Yasemin Özilhan for İpekyol 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 25 parçadan oluşan tasarımlar, bu kez çok daha farklı bir perspektiften güncel trendleri yorumluyor. Her döneme adapte olabilen denim’lerden ve farklı kalıpların kusursuz birlikteliğinden oluşan Yasemin Özilhan for Ipekyol 2021 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, gündüzden geceye kolaylıkla adapte olurken şehrin sokaklarında iddialı ve ilgi çekici bir şıklık sunuyor.

Beyaz ve ekrunun birlikteliğinden doğan denimler, slouchy formu ve arkası bağlama detaylı denim blazer ceket ile feminen olduğu kadar İpekyol kadınının modern stiline gönderme yapıyor. Yeşil tonlarından ilham alan denim ve croped top’lar ise bağlama detayıyla kusursuz birlikteliği yakalıyor.

Marin stile gönderme yapan gömlek ve pantolon takımı ise çizgili detayıyla marin esintisini şehre taşıyor. Sıcak yaz güneşiyle uyumu yakalayan lacivert pilili mini elbise kusursuz bir silüet yaratırken, denim mini etek ve oversize çizgili gömlekler mevsimin stil kodlarını belirliyor. Şık davetlere eşlik edecek ekose maxi elbise veya sarı, pili mini elbise dans ritminize ayak uyduruyor.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.