VSCO kızı ne demek

Genelde gençler tarafından tercih edilen bu özgün tarz, bisikletçi şortları, trend sneakerlar ve renkli su şişelerini kapsıyor. Doğa yürüyüşünden yeni dönmüş ama tarz bir stile sahip bir kız düşünebilirsiniz. Sağlıklı ve doğal bir yaşam tarzının yanında renkli kişilikleri ile dikkat çeken VSCO kızları dönemin tüm popüler fikirlerine ve trendlerine sahipler!

Bu popüler stilin favori markaları nedir diye soruyorsanız ise Ganni, Outdoor Voices, Madhappy gibi sokak giyim markaları, scrunchie tokaları, pastel renkleri ve etik üretim odaklı olmaları ile öne çıkıyor. Bir estetikten çok düşünce tarzı olan VSCO stili, havalı bir moda trendinden çok daha fazlası. Plastik kullanmayan ve çevreye önem veren VSCO kızları, sağlıklarını da aksatmıyorlar (ellerinde su şişesi taşıma sebepleri de bu!).

Aslında ergenlik yaşlarındaki kızlara hitap edildiği düşünülen VSCO kızı stili birçok kadının da tercihleri arasında. Oversized tişörtler, Crocs ayakkabılar ve rahat kıyafetlerin spot ışıkları altında olduğu bu stil tamamen konfor ve sağlık odaklı. Başkalarının ne düşündüğünü umursamadan giyinmeyi savunan VSCO kızları, çocukluk anılarınızı canlandıracak tasarımlar ile aynı zamanda nostaljik bir etkiye sahip.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.