Virgil Abloh İmzalı Louis Vuitton ve Nike Air Force 1

Virgil Abloh İmzalı Louis Vuitton ve Nike Air Force 1

Louis Vuitton, lüks ve sanat dünyasının önde gelen adresi Sotheby’s iş birliğiyle Virgil Abloh imzalı 200 özel üretim Louis Vuitton ve Nike ‘’Air Force 1’’ spor ayakkabı ile birlikte Louis Vuitton çantasını açık artırmaya çıkarıyor. Elde edilecek gelir, Fashion Scholarship Fund ile ortaklığı bulunan, akademik olarak gelecek vaat eden Siyahi, Afrika kökenli Amerikalı veya Afrika kökenli öğrencilerin eğitimini destekleyen, The Virgil AblohTM ‘’Post-Modern’’ Burs Fonuna bağışlanacak.

Louis Vuitton

Açık artırma, Virgil Abloh tarafından Louis Vuitton ve Nike iş birliğiyle, Louis Vuitton İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu için ilk kez sunulan Louis Vuitton ve Nike ‘’Air Force 1’’ ‘a işaret ediyor. Louis Vuitton Erkek Koleksiyonları Artistik Direktörü 28 Kasım 2021’de vefat etmeden önce, müzayedenin ve bağlantılı etkinliklerin ilk aşamalarında yer aldı. Açık artırma, Abloh’nun ailesi ile birlikte gerçekleştirilecek.

Louis Vuitton

26 Ocak – 8 Şubat tarihleri arasında Virgil Abloh imzalı Louis Vuitton ve Nike ‘’Air Force 1’’ ‘e adanmış Sothebys.com/NikexLV online ihale, aslen Louis Vuitton 2022 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu için Virgil Abloh tarafından yaratılan 200 çift özel edisyon spor ayakkabı içeriyor. Bu ayakkabılar çeşitli numaralarda $2,000’lık bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak. Tamamıyla, değerli dana derisinden üretilen spor ayakkabı, Louis Vuitton’un sembolik Monogram ve Damier desenleri ile doğal sığır derisi şeritleriyle süslü. Her çift, Monogram Taurillon derisinden, Maison arşivinin ikonik turuncu renk tonunda yeniden yorumlanan, yine Louis Vuitton 2022 İlkbahar Yaz koleksiyonunda sunulan Louis Vuitton Pilot Case ile satışa sunulacak. Çanta, Louis Vuitton’un beyaz metal kaplamalı klasik S kilit kapatması ile Nike Swoosh şeklinde bir bagaj etiketini içeriyor. Dahili bir yastıklama sistemini barındırıp, her ayakkabı boyutuna uyum sağlayan çanta açık artırmaya özel sunulacak.

Sotheby’s en nadide ve en çok arzu edilen spor ayakkabıları açık artırmada satma konusunda uzun süredir devam eden bir geçmişe sahip olup, bir çift spor ayakkabı için dünya açık artırma rekorunu elinde bulunduruyor. Müzayededen elde edilecek gelir Virgil Abloh’nun arzu ettiği gibi,Virgil Abloh TM ‘’Post-Modern’’ burs fonuna bağışlanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.