Victoria’s Secret’ın en sevilen parfüm koleksiyonu

Victoria’s Secret’ın sevilen parfüm koleksiyonu Very Sexy’nin 4 farklı kokusu Very Sexy, Very Sexy Sea, Very Sexy Night ve Very Sexy Orchid ile kendinizi tutku dolu bir yolculuğa çıkmış gibi hissederken çevrenizdekileri ise kokunuzla büyüleyeceksiniz.

Victoria’s Secret’ın teninize ilk değdiği andan itibaren nefesinizi kesecek Very Sexy kokusu, güneşte kızarmış mandalina ile yabani böğürtlen notalarının zengin birleşimi ve vanilya orkidesinin tatlı dokunuşuyla ortaya çıkıyor. Very Sexy’nin bu sofistike kokusu ile kendinizi özgür ve aynı zamanda seksi hissedeceksiniz.

Canlı, ferah ve zengin bir kokuya sahip olan Very Sexy Sea; İtalya kıyılarından gelen ve canlı, limonsu rengi ve kaliteli yapısından dolayı “yeşil altın” olarak adlandırılan portakal-limon karışımı Bergamot, parlak çiçeksi kokusuyla afrodizyak olarak kabul edilen Portakal Çiçeği ve okyanus ferahlığıyla buluşmuş serinlik katan Sedir notalarının birleşimiyle teninize işleyecek.

Etrafınıza lüks ve feminen bir enerjiyle ışıltı yayacağınız Very Sexy Night ile kendinizi gecenin kollarına bırakmaya hazır olun. Tatlı ve ekşi bir esansa sahip siyah erik, tatlı elma ve baştan çıkarıcı kadifemsi odunun muhteşem birleşiminden oluşan Very Sexy Night’ın kalıcı kokusu, benzersiz bir tutku ile teninizi sararak nefesleri kesecek.

Fransa’nın Burgundy bölgesine özgü olan Siyah Frenk Üzümü’nün vermiş olduğu o kusursuz tezatlık, parfümerinin en pahalı ve değerli malzemelerinden biri olan İris’in odunsu dokusu ve saf paçulinin topraksı hissi ile hazırlanan Very Sexy Orchid sayesinde kendinizi ay ışığıyla aydınlanmış bir ormanın içinde gibi hissedeceksiniz.

Seksi olmaktan daha güçlü hissettiren çok az şey var. Victoria’s Secret, bu hissi alıp Very Sexy Koleksiyonu’nun muhteşem kokularına dönüştürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.