Victoria Beckham Reebok Drop Four Koleksiyonu

Reebok ve moda tasarımcısı Victoria Beckham, Drop Four isimli ortak bir koleksiyon hazırladı. Sokak modasına ve spor salonlarına damgasını vuracak, Drop Four koleksiyonunda Victoria Beckham stilini yansıtırken, Reebok teknolojisiyle buluşuyor.

Drop Four

Reebok x Victoria Beckham ortaklaşa oluşturduğu Drop Four koleksiyonunu, spor salonunda yüksek performansı karşılayacağı ve sokak modasında vazgeçilmez olacağı şekilde titizlikle tasarlanmış parçalar oluşturuyor.

Drop Four

Drop Four koleksiyonunda scarlet kırmızısı ve şarap rengi derin bir doku sunarken, cesur silüetler sezonun genel tarzını belirliyor. Dikişsiz crop top ve dikişsiz tayt vücut hatlarını vurgulayan şekli ve performansıyla antrenman kalitesinin düşmemesi için yeni dokulu kumaşlarla çok geniş ürün yelpazesi sunuyor.

Drop Four

Drop Four koleksiyonunda aksesuarlar Victoria Beckham’ın favori parçalarından oluşuyor. Çok amaçlı tote çanta, sırt çantası ve yeni mini çantalar yer alıyor. Reebok x Victoria Beckham işbirli ile oluşturulan Drop Four koleksiyonu artık Türkiye de Vakkorama ve Beymen mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.