Vans Old Skool Ayakkabı modelleri

Orijinal aksiyon sporları markası ve yaratıcı ifadenin savunucusu Vans’in bir numaralı ayakkabısı ve ikonik Vans Sidestripe‘a sahip ilk modeli Vans Old Skool, dünün kaykaycıları ve bugünün influencerları tarafından kişisel tarzlarını ifade etmelerine yardımcı olan bir klasik.

Old Skool, Vans’in imzası Sidestripe‘ı taşıyan ilk ayakkabıdır. Deri panelli alçak bir stil olan bu ayakkabı, 1977’de Paul Van Doren tarafından rastgele bir karalama olarak başlayan “jazz stripe” ile birlikte “Stil 36” ismiyle piyasaya çıktı. Aksiyon sporcuları arasında her dönem popülerliğini koruyan Old Skool günümüzde ise her yerde gençlik ruhunun ve kişisel tarzın bir sembolü olarak öne çıkıyor. Vans’in en ilgi gören modellerinden biri olan Old Skool, ayakkabı sahibinin yaratıcı ifadesi için bir araç görevi görüyor.

Henry Rollins gibi Punk Rock ikonlarından, Justin Bieber gibi modern pop kültürün ünlülerine kadar birçok isim Old Skool tercih ediyor. Kendini daima genç hisseden, bireyselliklerini ve tarzlarını sergilemek için modayı kullanan herkes tarafından bu model çok seviliyor.

2021 İlkbahar Yaz sezonunda da Old Skool’un üç zamansız renk çeşidi, Old Skool True White, Navy ve Black on Black renkleriyle tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.