Valentino’nun Pink PP Tonu

Valentino’nun Pink PP Tonu, Pantone ile Gündelik Hayata Dahil Oluyor

Pantone Renk Enstitüsü ve Valentino: Pembe PP

Denenmiş ve rafine edilmiş, güçlendirilmiş ve canlandırılmış tek bir renk. İlk olarak Valentino‘nun Pink PP Sonbahar Kış 2022 2023 Koleksiyonu için tasarlanan ikonik Pink PP tonu, titiz standartların, kapsamlı araştırmaların ve inkar edilemez bir enerjinin hikayesini anlatıyor. Reklam panolarını ele geçiren ve podyumun nabzını yükselten bu renk, artık yepyeni bir etki alanına adım atıyor.

valentino pink pp modahaber

İmza marka rengi vizyonu doğrultusunda Pantone ile Avrupalı bir lüks moda markası arasında bir ilk olan bu iş birliği, Valentino Kreatif Direktör Pierpaolo Piccioli tarafından özenle çalışılmış renk tonunu tasarım sözlüğünde sonsuza dek kayıt altına alarak, Modaevi’nin renk konusundaki ustalığının altını çiziyor.

Valentino ve Pantone Color Institude işbirliği ile Danimarkalı obje geliştirme firması Copenhagen Design ApS tarafından, kendine özgü ve tekrarlanamaz nitelikteki Pink PP renginde seyahat mug’larından anahtarlıklara, defterlere, kavanozlara ve hatta logolu bir şemsiyeye kadar uzanan sınırlı sayıda 11 farklı ürün tasarlandı. Birinci sınıf malzemelerden üretilen ve her biri ikonik Pantone çipinin tasarımını yansıtan ürünler, Valentino imzalı Pink PP rengini Modaevi’nin ünlü logosuyla birlikte gözler önüne seriyor.

valentino pink pp modahaber

İşbirliği şerefine Ekim ayı boyunca dünya çapında özel pop-up’lar açılacak. İtalya, Fransa, Orta Doğu, Singapur, Japonya’nın da aralarında yer aldığı pek çok ülkedeki Valentino butiklerinde açılacak pop-up’larda, sözkonusu 11 Pink PP ürününün sergileneceği parlak pembe tonunda özel köşeler oluşturulacak. Aynı zamanda Tokyo’nun Ginza ve Omotesando bölgelerindeki özel pop-up’lar ve Melbourne’deki Chadstone Alışveriş Merkezi’ndeki yaratıcı enstalasyonlar gerçekleştirilecek. Sınırlı sayıdaki Valentino ve Pantone Color Institude ürünleri ayrıca valentino.com’da satılıyor.

valentino pink pp modahaber

Pink PP tonu bu ay ayrıca dijital dünyada da kendine yer buluyor. Meta’nın Spark AR programıyla geliştirilen bir deneyim, kullanıcıları Instagram’da bu ikonik renkle yüz yüze getiriyor. Bu yeni dijital efekt sayesinde, yüz kamerası kullanıcıları tamamen pembe bir dünyaya taşırken, arka kamera ise herhangi bir yüzey üzerinde dijital bir su birikintisi oluşturuyor ve buradan koleksiyonda yer alan ürünler ortaya çıkararak bir karma gerçeklik deneyimi yaşatıyor. Bu yenilikçi AR deneyimi Valentino Instagram hesabı üzerinden kullanıma sunuldu.

Valentino’nun gerçekleştirdiği bu iş birlikleri ile, Modaevi’nin imza rengi günlük hayatımıza girecek, sevdiğimiz objeler üzerinde özenle tasarlanmış bir iz bırakacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.