Vakko Sevgililer Günü Hediye Seçenekleri

Vakko, Sevgililer Günü’nde aşkın ifadesi olan tasarımlarla bu özel günü kutluyor. Vakko’da, hediye seçenekleri arasında giyimden aksesuara, sevgiyi damakta yaşatan Vakko Chocolate’tan, Vakko L’atelier’in eşsiz lezzetlerine kadar pek çok alternatif yer alıyor.

Vakko Kadın Giyim koleksiyonunda yer alan ve sezon modasını şekillendiren tasarımların yanı sıra eldiven, atkı, takı gibi şık aksesuarlar öne çıkıyor. Model ve renk seçenekleriyle moda dünyasının en zengin eşarp koleksiyonu olan Vakko Eşarp; aşkın zarif bir yansıması oluyor. Zamansız şıklığın modadaki yansıması olan Vakko Erkek Giyim de zengin seçkileriyle stil sahibi erkekler için öneriler bulunuyor.

Bu özel günü damaktaki tatlı bir lezzetle unutulmaz kılmak isteyenler için Vakko L’Atelier bu sene Gateaux D’Amour pastasıyla çiftlerle buluşuyor. Aşkın adını taşıyan bu özel pastada 2 farklı lezzet ve 2 farklı rengin müthiş birlikteliğini vurgulanıyor. Chocolate alternatifleri öne çıkıyor. Her biri bir sanat eseri gibi üretilen, el yapımı artizan Vakko Chocolate seçenekleri, mutluluğu iki kişilik bir dünyada paylaşıma sunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.