Tommy Hilfiger ve Harlem Fashion Row Gelecek Nesil Moda Tasarımcılarını Öne Çıkarıyor

Tommy Hilfiger ve Harlem Fashion Row Gelecek Nesil Moda Tasarımcılarını Öne Çıkarıyor

Tommy Hilfiger’ın ‘People’s Place’ Programı ve Harlem’s Fashion Row iş birliği ile düzenlenen New Legacy Challenge yarışması ile yükselen moda tasarımcılarına daha fazla mentorluk imkanı ve kaynak sunulacak.

Tommy Hilfiger, People’s Place Programı ve Harlem’s Fashion Row (HFR) ile iş birliği içinde geliştirilen New Legacy Challenge tasarım yarışmasını duyurdu. 2021 yılında başlayan iş birliği ile gelecek nesil tasarımcıların, yetenek ve vizyonlarını güçlendirmeye odaklı bir platform aracılığıyla tanıtılması amaçlanıyor.

 

Tasarımcılar Eylül 2021’de New Legacy Challenge yarışmasına katılmaya ve daima TOMMY HILFIGER DNA’sının bir parçası olan çağdaş prep stiline getirdikleri yorumları paylaşmaya davet edildiler. Yarışma, preppy kültürünü keşfetme yoluyla toplulukların tarihini ve çok sevilen klasik Amerikan ‘cool’stilini nasıl şekillendirdiğini vurgulamayı amaçlıyor. New Legacy Challenge yarışmasını kazanana 20.000$ tutarında bir hibe ve Tommy Hilfiger tasarım ekibiyle birlikte bir kapsül koleksiyon tasarlama fırsatı sunulacak.

 

Tommy Hilfiger Ürün Konseptleri ve People’s PlaceProgramından Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Randy Cousin, şöyle konuştu: “People’s Place Programını başlattığımız zaman kariyer desteğinin ve sektöre erişimin, yükselen BIPOC yetenekler için daha fazla kaynak yatırımı yapmamız ve fırsat yaratmamız gereken temel alanlar olduğunu gördük. Genç moda tasarımcılarını desteklemek için Harlem’s Fashion Row ile yaptığımız bu iş birliği de bu amacın temel bir parçasını oluşturuyor. New Legacy Challenge yarışması, yükselen olağanüstü tasarımcılara mentorluk yapmak ve fikirlerini konseptten  kreasyona taşıma sürecinde onları desteklemek için iki kuruluşun kreatif liderlerini bir araya getirdi. Finalistlerin becerilerini ve dehalarını yeni seviyelere taşıdıklarını görmekten heyecan duyuyor, yeteneklerini dünyayla anlamlı bir şekilde paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.